- Tarifler
- Zeytinyağlı ve Etli Yemek
- Ekşi Kremalı Sebze Sote Tarifi
Tarif
Ekşi Kremalı Sebze Sote Tarifi
Taze sebzeler ve ekşi krema eşliğinde benzersiz bir tarif...
30 Dakika
2-4 Kişilik
Zeytinyağlı ve Etli Yemek
Haşlama

Paylaş
- 15B
- 20
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Nasıl Yapılır?
- 1Patatesleri haşlamaya bırakın.
- 2Bu esnada başka bir tencerede fasulyeleri 20 dakika haşlayın ve haşlama biter bitmez rengini kaybetmemesi için süzüp buzlu suda bekletin.
- 3Sarımsakları ince ince kıyın.
- 4Patatesler haşlandığı zaman dilediğiniz gibi doğrayın.
- 5Bir tavaya zeytinyağı ve sarımsağı ekleyip fasulye ve patatesleri ilave edin.
- 6Üzerine kaya tuzunu ekleyip yüksek ateşte 5 dakika soteleyin.
- 7Servis tabağına aldığınız sebzelerin üzerine Pınar Ekşi Krema gezdirerek servis edin.
Püf Noktası
İsterseniz et yemeklerinin yanına tamamlayıcı olarak kullanacağınız sebzeleri havuç, brokoli, kereviz vs. ile de çeşitlendiredebilirsiniz.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Zeytinyağlı ve Etli Yemek Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.