Kısık Ateş
Tarif

Ekşi Kremalı Sebze Sote Tarifi

Taze sebzeler ve ekşi krema eşliğinde benzersiz bir tarif...
30 Dakika
2-4 Kişilik
Zeytinyağlı/Sebzeli Tarifler
Haşlama
Ekşi Kremalı Sebze Sote Tarifi
Paylaş
  • 19B
  • 20
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
240 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
4 adet patates
500 g taze fasulye
2 diş sarımsak
2 g kaya tuzu
10 g zeytinyağı

Nasıl Yapılır?

  • Patatesleri haşlamaya bırakın.
  • Bu esnada başka bir tencerede fasulyeleri 20 dakika haşlayın ve haşlama biter bitmez rengini kaybetmemesi için süzüp buzlu suda bekletin.
  • Sarımsakları ince ince kıyın.
  • Patatesler haşlandığı zaman dilediğiniz gibi doğrayın.
  • Bir tavaya zeytinyağı ve sarımsağı ekleyip fasulye ve patatesleri ilave edin.
  • Üzerine kaya tuzunu ekleyip yüksek ateşte 5 dakika soteleyin.
  • Servis tabağına aldığınız sebzelerin üzerine Pınar Ekşi Krema gezdirerek servis edin.

Püf Noktası

İsterseniz et yemeklerinin yanına tamamlayıcı olarak kullanacağınız sebzeleri havuç, brokoli, kereviz vs. ile de çeşitlendiredebilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Zeytinyağlı/Sebzeli Tarifler

Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Mastave Tarifi
50 Dakika
4-6 Kişilik
23B Görüntüleme
Murat Yıldız
Murat Yıldız
Mövenpick Hotel - Executive Chef
Portakallı Kereviz Tarifi
40 Dakika
2-4 Kişilik
135B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Zeytinyağlı Pırasa Tarifi
45 Dakika
2-4 Kişilik
107B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.