Tarif

Ekşi Kremalı Sebze Sote Tarifi

Taze sebzeler ve ekşi krema eşliğinde benzersiz bir tarif...
30 Dakika
2-4 Kişilik
Zeytinyağlı/Sebzeli Tarifler
Haşlama
Ekşi Kremalı Sebze Sote Tarifi
Paylaş
  • 22B
  • 22
  • Kaydet

Ekşi Kremalı Sebze Sote Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
240 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
4 adet patates
500 g taze fasulye
2 diş sarımsak
2 g kaya tuzu
10 g zeytinyağı

Ekşi Kremalı Sebze Sote Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Patatesleri haşlamaya bırakın.
  • Bu esnada başka bir tencerede fasulyeleri 20 dakika haşlayın ve haşlama biter bitmez rengini kaybetmemesi için süzüp buzlu suda bekletin.
  • Sarımsakları ince ince kıyın.
  • Patatesler haşlandığı zaman dilediğiniz gibi doğrayın.
  • Bir tavaya zeytinyağı ve sarımsağı ekleyip fasulye ve patatesleri ilave edin.
  • Üzerine kaya tuzunu ekleyip yüksek ateşte 5 dakika soteleyin.
  • Servis tabağına aldığınız sebzelerin üzerine Pınar Ekşi Krema gezdirerek servis edin.

Ekşi Kremalı Sebze Sote Tarifi Püf Noktası

İsterseniz et yemeklerinin yanına tamamlayıcı olarak kullanacağınız sebzeleri havuç, brokoli, kereviz vs. ile de çeşitlendiredebilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Zeytinyağlı/Sebzeli Tarifler

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Zeytinyağlı Yer Elması Tarifi
120B Görüntüleme
Kolay Karnabahar Graten Tarifi
40 Dakika
2-4 Kişilik
23B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Zeytinyağlı Pırasa Tarifi
45 Dakika
2-4 Kişilik
148B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.