- Tarifler
- Hamur İşi Tarifleri
- Hazır Kayseri Mantısı Tarifi
Tarif
Hazır Kayseri Mantısı Tarifi
Oldukça doyurucu olan bir tarif ile karşınızdayız. Pratik kayseri mantısı tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
4-6 Kişilik
Hamur İşi Tarifleri
Tencere
![Hazır Kayseri Mantısı Tarifi](https://cdn.kisikates.com.tr/image-cache/cache/recipe_main_image_large/https---cdn.kisikates.com.tr/recipe-media/e389b78f5439fb6e5af3ed5db4d7b8141db2e06a.jpeg)
Paylaş
- 21B
- 18
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
120 g Pınar Organik Yoğurt
nane
pul biber
sumak
Nasıl Yapılır?
- 1Kayseri mantısını tuzlu suda haşlayıp süzün.
- 2Bu esnada ekşi krema ve organik yoğurdu bir arada çırpın.
- 3Süzdüğünüz Kayseri mantısını büyük bir servis tabağına alın ve üzerine ekşi kremalı sosu ilave edin.
- 4Daha sonra tereyağını eritin ve yanmaya yakın ocaktan alıp içine nane, pul biber ve sumak ekleyin.
- 5Son olarak baharatlı tereyağını mantının üzerine dökerek servis edin.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
![Pınar Online](/19fa6c495c110b9e791cc5a1cbd664d0.png)
![Kısık Ateş](https://cdn.kisikates.com.tr/image-cache/cache/user_avatar_medium/https---cdn.kisikates.com.tr/user-avatar/df868aaad0c5a83c1e45e0b84a4ed9e7fba66aab.png)
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?