- Tarifler
- Hamur İşi Tarifleri
- Hazır Kayseri Mantısı Tarifi
Tarif
Hazır Kayseri Mantısı Tarifi
Oldukça doyurucu olan bir tarif ile karşınızdayız. Pratik kayseri mantısı tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
4-6 Kişilik
Hamur İşi Tarifleri
Tencere
Paylaş
- 22B
- 18
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
120 g Pınar Organik Yoğurt
nane
pul biber
sumak
Nasıl Yapılır?
- 1Kayseri mantısını tuzlu suda haşlayıp süzün.
- 2Bu esnada ekşi krema ve organik yoğurdu bir arada çırpın.
- 3Süzdüğünüz Kayseri mantısını büyük bir servis tabağına alın ve üzerine ekşi kremalı sosu ilave edin.
- 4Daha sonra tereyağını eritin ve yanmaya yakın ocaktan alıp içine nane, pul biber ve sumak ekleyin.
- 5Son olarak baharatlı tereyağını mantının üzerine dökerek servis edin.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?