Kısık Ateş
Tarif

Levrekli Yaz Salatası Tarifi

Havaların ısınmasıyla ağır yemeklerden kaçıp, hafif lezzetler arayanlara özel nefis bir salata tarifi! Levrekli salata tarifi nasıl yapılır? Doyurucu, hafif ve soslu salata yapmanın püf noktaları nelerdir? Yaz aylarında sofralarınızın vazgeçilmezi olacak bu lezzetin tarifine gelin birlikte bakalım...
30 Dakika
2 Kişilik
Salata Tarifleri
Karıştırma, Tava
Paylaş
  • 11B
  • 61
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet levrek fileto
5-6 yaprak marul
5-6 adet çeri domates
1/2 adet kırmızı soğan
kruton ekmek
Salata Sosu için:
40 g Pınar Mayonez
Pınar
40 g Pınar Hardal
Pınar
1 adet limon suyu
tuz
30 ml zeytinyağı

Nasıl Yapılır?

  • Levrek filetoyu zeytinyağlı tavada arkalı önlü kızarana kadar pişirin.
  • Doğranmış marul, ortadan ikiye kesilmiş çeri domates, soğan ve krutonu geniş bir kaba alın.
  • Salata sosu için çukur bir kasede mayonez, hardal, limon suyu, tuz ve zeytinyağını harmanlayın.
  • Hazır olan bu sosu salataya ekleyin ve güzelce karıştırın.
  • Üzerine pişmiş levrek filetoyu koyup, levreğin üzerine kalan hardal sosundan sürerek servis edin.

Püf Noktası

*Tarif videomuzu izlemeyi unutmayın!

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
3 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Salata Tarifleri

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Koruk Ekşili Endivyen Salatası Tarifi
8B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Çiftçi Salatası Tarifi
20 Dakika
1 Kişilik
20B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Çiğ Enginar Salatası Tarifi
32B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.