- Tarifler
- Kırmızı Et Tarifleri
- Milföy Kabında Misket Köfte Tarifi
Tarif
Milföy Kabında Misket Köfte Tarifi
Pratik bir aperatif tarifi, milföy kabında misket köfte nasıl yapılır?
50 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Fırın
Paylaş
- 11B
- 36
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Nasıl Yapılır?
- 1Fırını 180°C ısıtın
- 2Milföy hamurlarını bir su bardağı yardımıyla yuvarlak kesin. Yağlı kağıtla kapladığınız fırın tepsisinin üzerine yerleştirin ve üstü kahverengi olana kadar yaklaşık 15 dakika pişirin.
- 3Milföyler hazırlanırken tencerede tereyağı eritin. Misket köfteleri ekleyip 2-3 dakika pişirin.
- 4Misket köfteler piştikten sonra bezelyeleri ekleyip üstüne 50 ml su ilave ederek kısık ateşte 10 dakika pişirin.
- 510 dakikanın sonunda tencereyi ateşten alıp kremayı ekleyin.
- 6Fırından çıkarılan milföyleri ortadan ikiye bölüp aralarını açın, bezelyeli misket köfteyi kaşıkla içlerine paylaştırın ve servis edin.
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
2 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?