Kısık Ateş
Tarif

Milföy Tabağında Kahvaltı Tarifi

Şık sunumuyla iştah açan kahvaltı tabağı… Milföy hamurlu kahvaltı tabağı nasıl yapılır? Pratik kahvaltı tarifleri…
30 Dakika
1 Kişilik
Kahvaltı Tarifleri
Fırın
Milföy Tabağında Kahvaltı Tarifi
Paylaş
  • 16B
  • 81
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 yaprak Pınar Milföy Hamuru
Pınar
2 adet yumurta
6 adet kiraz domates
4 adet haşlanmış kuşkonmaz
50 g Pınar Kaşar Peyniri
Pınar
susam

Nasıl Yapılır?

  • Milföy yaprağının tüm kenarlarından şerit kesin. Bir ucu diğerinin üzerine gelecek şekilde dizin.
  • Ortasına çatal yardımıyla delikler açın ve yumurtayı kırın.
  • Domatesleri ve haşlanmış kuşkonmazları kenarlarına koyun.
  • Önceden ısıtılmış 200°C fırında 20 dakika pişirin.
  • Fırından çıkardıktan sonra üzerine rendelenmiş kaşar peyniri ve susam ekleyip tekrardan fırına atın.
  • Kaşar peyniri eriyene kadar fırında tutun ve sıcak olarak servis edin.

Püf Noktası

*Kişi sayısına göre malzeme oranlarını arttırın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Özden Yılmaz
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kahvaltı Tarifleri

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Mıhlama Tarifi
20 Dakika
2-4 Kişilik
25B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Ekşi Kremalı Kuymak Tarifi
15 Dakika
2-4 Kişilik
17B Görüntüleme
Ali Ronay
Ali Ronay
Maçakızı Hotel&Restoran - Executive Chef
Fransız Tostu Tarifi
70 Dakika
6-8 Kişilik
25B Görüntüleme

Yorumlar (4)

Vahap Bozkurt
· 23.05.2021

Ellerinize sağlık chefim çok güzel gözüküyor 🙏🏻

Uzman Özden Yılmaz bu yorumu beğendi
Özden Yılmaz
· 24.05.2021

Teşekkürler 👍🙏😇

Hüseyin Dora
· 01.06.2021

Derler ya önce insanın gözünün doyması gerkiyor.Çok başarılıbir çalışma ellerinizle ve yüreğimize sağlık şefin.

Uzman Özden Yılmaz bu yorumu beğendi
Özden Yılmaz
· 02.06.2021

Teşekkürler 🙏👏🤩🤩