Paylaş
- 13B
- 63
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
225 g süt kreması
325 g Callebaut Ruby Çikolata
15 g limon suyu
1 adet limon kabuğu rendesi
Mozaik Pasta için:
50 g kedi dili bisküvi
30 g kurutulmuş yaban mersini
10 g portakal kabuğu
50 g Antep fıstığı içi
325 g ruby ganaj
Nasıl Yapılır?
- 1Ganaj için: Süt kremasını ısıtın. Derin bir kabın içerisine aldığınız Ruby çikolatanın üzerine boşaltın ve bekletin.
- 2Limon suyu ve limon kabuğu rendesini ekleyin.
- 3Tereyağı ilave edin ve çırpma teli ile karıştırarak tüm malzemelerin karışmasını ve çikolataların erimesini sağlayın.
- 4Üzerini streç ile kapatarak minimum 2 saat buzdolabında bekletin.
- 5Mozaik pasta için: Kedi dili bisküvileri küçük parçalar şeklinde kesin ve derin bir kaseye alın.
- 6Kurutulmuş yaban mersini, portakal kabuğu, iç Antep fıstığı ve Ruby ganajı ekleyerek tüm malzemeleri karıştırın.
- 7Malzemeyi fırın pişirme kağıdına dökün.
- 8Elleriniz ve spatula yardımı ile şekil verin, rulo haline getirerek kağıda sarın.
- 9Buzdolabında dinlendirin ve dilimleyerek servis yapın.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Yeşim Erol
Barry Callebaut Turkey - Head of Chocolate Academy
5.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?