add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Tarif

Scones Ekmeği

Sizin için İngilizlerin kahvaltının ya da çayın yanında yedikleri, tatlı bir ekmek olan 'English Scones' tarifi hazırladık.
20 Dakika
4-6 Kişilik
Hamur İşi
Fırın
Scones Ekmeği

Malzeme Listesi

50 g Pınar Ekşi Krema
Pınar Ürünü
500 g un
300 ml su
20 g maya
10 g kaya tuzu
10 g şeker
100 g reçel çeşitleri

Nasıl Yapılır?

  • İlk olarak mayayı su ile eritin.
  • Daha sonra tüm malzemeleri derin bir kapta güzelce karıştırın ve yoğurun.
  • Hamuru 30 dakika dinlendirdikten sonra bir merdane yardımı ile 1 cm kalınlığında açın.
  • Açtığınız hamuru su bardağı yardımı ile ya da yuvarlak kalıpla kesin.
  • Hazır olan scones hamurlarını önceden ısıtılmış 220°C fırında 15 dakika pişirin.
  • Reçel çeşitleri ve Pınar Ekşi Krema ile servis edin.
Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Paylaş

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Tarifler

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
İngiliz Turtası
70 Dakika
8-10 Kişilik
Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Ekşi Kremalı Mısır Ekmeği
60 Dakika
4-6 Kişilik