Paylaş
- 15B
- 29
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g un
300 ml su
20 g maya
10 g kaya tuzu
10 g şeker
reçel çeşitleri ve ekşi krema (servis için)
Nasıl Yapılır?
- 1İlk olarak mayayı su ile eritin.
- 2Daha sonra tüm malzemeleri derin bir kapta güzelce karıştırın ve yoğurun.
- 3Hamuru 30 dakika dinlendirdikten sonra bir merdane yardımı ile 1 cm kalınlığında açın.
- 4Açtığınız hamuru su bardağı yardımı ile veya yuvarlak kalıpla kesin.
- 5Hazır olan scones hamurlarını önceden ısıtılmış 220°C fırında 15 dakika pişirin.
- 6Reçel çeşitleri ve Pınar Ekşi Krema ile servis edin.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Kısık Ateş
Moderatör
5.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?