- Tarifler
- Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
- Sucuklu Humus Tarifi
Tarif
Sucuklu Humus Tarifi
Humus sevenlere özel, sucuklu humus tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
2-4 Kişilik
Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
Tava
![Sucuklu Humus Tarifi](https://cdn.kisikates.com.tr/image-cache/cache/recipe_main_image_large/https---cdn.kisikates.com.tr/recipe-media/340f33961f896945d7bead7453671ed095d8cfe6.jpeg)
Paylaş
- 33B
- 199
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
250-300 g haşlanmış nohut
1/2 adet limon suyu
100 g buz
80 g tahin
5 g kaya tuzu
35 g zeytinyağı
Üzeri için:
25 g kornişon turşu
Nasıl Yapılır?
- 1Üzeri hariç tüm malzemeyi rondodan çekerek homojen kıvam almasını sağlayın.
- 2Hazır olan humusu hafifçe bir tavada ısıtın.
- 3Ayrı bir tavada dilimlenmiş kangal sucukları, tereyağı ile pişirip humusun üzerine yerleştirin.
- 4Son olarak kornişon turşuları dilimleyip üzerine yerleştirerek servis yapın.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
![Pınar Online](/19fa6c495c110b9e791cc5a1cbd664d0.png)
![Ömür Akkor](https://cdn.kisikates.com.tr/image-cache/cache/user_avatar_medium/https---cdn.kisikates.com.tr/user-avatar/24a08d185de9ad0f4393530d7cfc68081bf4d428.png)
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?