Tarif

Sucuklu Humus Tarifi

Humus sevenlere özel, sucuklu humus tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
2-4 Kişilik
Sıcak ve Soğuk Meze Tarifleri
Tava
Sucuklu Humus Tarifi
Paylaş
  • 31B
  • 194
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
250-300 g haşlanmış nohut
1/2 adet limon suyu
100 g buz
80 g tahin
5 g kaya tuzu
35 g zeytinyağı
Üzeri için:
150 g Pınar Kangal Sucuk
Pınar
30 g Pınar Tereyağı
Pınar
25 g kornişon turşu

Nasıl Yapılır?

  • Üzeri hariç tüm malzemeyi rondodan çekerek homojen kıvam almasını sağlayın.
  • Hazır olan humusu hafifçe bir tavada ısıtın.
  • Ayrı bir tavada dilimlenmiş kangal sucukları, tereyağı ile pişirip humusun üzerine yerleştirin.
  • Son olarak kornişon turşuları dilimleyip üzerine yerleştirerek servis yapın.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Sıcak ve Soğuk Meze Tarifleri Tarifleri

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Muhammara Tarifi
25 Dakika
2-4 Kişilik
98B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Zeytinyağlı Karışık Ot Tarifleri
17B Görüntüleme
Mütebbel Tarifi
40 Dakika
2-4 Kişilik
123B Görüntüleme

Yorumlar (3)

Sabire Dinsel
· 25.04.2020

İşte benim favorimmm

Uzman Ömür Akkor bu yorumu beğendi
Yeliz Yazan
· 23.11.2020

Tarifleri biraz daha detaylandırır ve ölçüleri ev hanımı ölçülerinde verirseniz seviniriz..Severek takip ediyoruz😊

Uzman Ömür Akkor bu yorumu beğendi
Ömür Akkor
· 23.11.2020

Teşekkür ederim Yeliz Hanım 👍😊