Paylaş
- 15B
- 142
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
4 adet orta boy patates
5 adet kornişon turşu
1 adet kırmızı soğan
30 g kuru tarhun
tuz
akbiber
Nasıl Yapılır?
- 1Patatesleri güzelce yıkayın ve bir tencerede hafif diri kalacak şekilde haşlayın.
- 2Haşlanmış patateslerin kabuklarını soyup küp küp doğrayın.
- 3Kornişon turşu ve kırmızı soğanı da minik küpler halinde doğrayın.
- 4Tüm malzemeyi ve baharatları bir kaba alın ve güzelce harmanlayın.
- 5Ardından güzel bir servis tabağına alıp servis edin. Afiyet olsun.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?