Paylaş
- 11B
- 32
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 diş dövülmüş sarımsak
20 g rende parmesan peyniri
1 adet kıyılmış ançüez
10 g kapari
1 adet iceberg marul
2 adet tavuk göğsü
1 adet kızarmış ekmek
2 adet ince dilimlenmiş parmesan peyniri
Nasıl Yapılır?
- 1Tavuk göğsünü kaya tuzu, karabiber ve zeytinyağı ile harmanlayıp ızgarada pişmeye bırakın.
- 2Bir sos kabında tüm sos malzemesini iyice karıştırın.
- 3Ayrı bir karıştırma kabına marulları irice doğrayın yada elinizle iri parçalar halinde koparın ve üzerine sosu dökün.
- 4Izgara tavuğu birkaç şerit halinde kesip kruton (kızarmış) ekmekle karıştırma kabına ekleyin.
- 5Hepsini harmanlayıp salata kasesine alın.
- 6Üzerini dilimlenmiş parmesan peyniri ve kapari taneleriyle süsleyerek servis edin.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.



Kısık Ateş
Moderatör
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.