Kısık Ateş
Tarif

Keçi Peynirli Pancar Salatası Tarifi

Şık sunumlu Keçi Peynirli Pancar Salatası nasıl yapılır?
40 Dakika
2 Kişilik
Salata Tarifleri
Karıştırma, Haşlama
approved
Bu tarif Kısık Ateş tarafından onaylanmıştır.
Keçi Peynirli Pancar Salatası Tarifi
approved
Paylaş
  • 15B
  • 58
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet kırmızı pancar
20 g nar ekşisi
350 g keçi peyniri
200 ml Pınar Krema
Pınar
20 ml ayçiçek yağı
2 adet bıldırcın yumurtası

Nasıl Yapılır?

  • İlk olarak pancarı düdüklü tencerede haşlamaya bırakın.
  • Haşlanan pancarı soğuduktan sonra soyun ve ince halkalar şeklinde kesin.
  • Keçi peyniri ve kremayı mikser ile çırpın ve bir sıkma torbasına alın.
  • Bir sunum tabağına nar ekşisini gelişi güzel dökün. Kesilen pancar dilimlerini yan yana tabağa yerleştirin. Üzerlerine sıkma torbası ile hazırladığınız keçi peynirli kremadan sıkın ve bir pancar dilimi ile kapatın.
  • Bir tavada ayçiçek yağını ısıtın. Isınan yağa bıldırcın yumurtalarını kırarak pişirin.
  • Göz halinde pişen yumurtaları sunum tabağının kenarlarına yerleştirin.
  • Son olarak tabağınızı mikro filizlerle süsleyerek servis edin. Afiyet olsun.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Gizem Çoban
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Salata Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Tavuklu Sezar Salatası Tarifi
25B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Elmalı Roka Salatası Tarifi
33B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Yoğurtlu Patates Salatası Tarifi
21B Görüntüleme

Yorumlar (3)

Umuhan Kurt
· 25.01.2021

Mis mis mis mis mis mis mis mis mis mis mis mis mis mis mis mis mis mis mis mis mis mis mis mis mis mis mis mis mis mis😙😙😗😙😗😗😗

Uzman Gizem Çoban bu yorumu beğendi
Gizem Çoban
· 25.01.2021

👍👍👍

Nilgün İnhanlı
· 10.02.2021

Buradan geriye doğru fotoğraflar görünmüyor. Sadece yazılar var

Uzman Gizem Çoban bu yorumu beğendi