Tarif

Taze Otlu Spagetti Tarifi

Bu sos benim en sevdiğim makarna soslarından biridir ve bu tarifi sizlere şiddetle öneriyorum. Taze otlu, labneli spagetti tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
2-4 Kişilik
Makarna Tarifleri
Tencere
Taze Otlu Spagetti Tarifi
Paylaş
  • 14B
  • 120
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
400 g tam buğdaylı spagetti
10 ml zeytinyağı
2 tutam himalaya tuzu
5 adet kereviz yaprağı
5 yaprak taze nane
5 yaprak taze fesleğen
200 g Pınar Labne
Pınar
pul biber
susam

Nasıl Yapılır?

  • Bir tencerede yaklaşık 2 litre su kaynatın. Kaynayan suya zeytinyağı ve tuzu ekleyin. Daha sonra makarnayı ilave edin, 7-8 dakika haşladıktan sonra süzün.
  • Taze otları ve labneyi bir mutfak robotunda püre haline getirin. Daha sonra haşlanmış makarnayla harmanlayın.
  • En son pul biber ve susam serpin.
  • Arzuya göre ince dilimlenmiş mini turp ve taze nane yapraklarıyla süsleyerek servis edebilirsiniz.

Püf Noktası

Enerji: 499,7 kalori
Karbonhidrat: 80,9 g
Protein: 15,4 g
Yağ: 11,1 g
Lif: 13,7 g

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Makarna Tarifleri Tarifleri

Furkan Aydın
Furkan Aydın
Gastronomi bölümü öğrencisi
Ege Otlu Tortellini Tarifi
approved
60 Dakika
2-4 Kişilik
11B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Kırmızı Biber ve Cevizli Pesto Soslu Fettuccine Tarifi
25B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Karidesli Linguine Tarifi
35 Dakika
2 Kişilik
23B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.