Paylaş
- 13B
- 120
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
400 g tam buğdaylı spagetti
10 ml zeytinyağı
2 tutam himalaya tuzu
5 adet kereviz yaprağı
5 yaprak taze nane
5 yaprak taze fesleğen
pul biber
susam
Nasıl Yapılır?
- 1Bir tencerede yaklaşık 2 litre su kaynatın. Kaynayan suya zeytinyağı ve tuzu ekleyin. Daha sonra makarnayı ilave edin, 7-8 dakika haşladıktan sonra süzün.
- 2Taze otları ve labneyi bir mutfak robotunda püre haline getirin. Daha sonra haşlanmış makarnayla harmanlayın.
- 3En son pul biber ve susam serpin.
- 4Arzuya göre ince dilimlenmiş mini turp ve taze nane yapraklarıyla süsleyerek servis edebilirsiniz.
Püf Noktası
Enerji: 499,7 kalori
Karbonhidrat: 80,9 g
Protein: 15,4 g
Yağ: 11,1 g
Lif: 13,7 g
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Makarna Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.