- Tarifler
- Ara Sıcak Tarifleri
- Tulum Peynirli Girit Kabağı Tarifi
Paylaş
- 53B
- 60
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
50 ml zeytinyağı
10 adet Girit kabağı
8 adet taze sarımsak
3 adet rendelenmiş domates
tuz
karabiber
200 g tulum peyniri
Nasıl Yapılır?
- 1Zeytinyağında kabakları arkalı önlü güzelce kızartalım.
- 2Üzerine incecik doğranmış sarımsakları ilave edelim biraz karıştıralım.
- 3Domates rendesini ilave edip tuzunu ekleyin, kabaklar yumuşayana kadar ve domatesler biraz suyunu çekene kadar pişirelim.
- 4Kabaklar piştikten sonra üzerine karabiber ekleyelim ve ardından rendelemiş olduğumuz peynirleri ilave edip kapağını kapatalım peynirler eriyene kadar pişirelim.
- 5İster sıcak ister ılık olarak servis edin. Tadı gerçekten muhteşem oluyor hem hafif hem aşırı lezzetli deneyin 🤩🤩
Püf Noktası
*Tuz karabiber oranını damak zevkinize göre ayarlayın.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
![Pınar Online](/19fa6c495c110b9e791cc5a1cbd664d0.png)
![Yudum Kıvançkaya](https://cdn.kisikates.com.tr/image-cache/cache/user_avatar_medium/https---cdn.kisikates.com.tr/user-avatar/7d0958ab841c36fe7d5a390ce6526cf9b3d01eef.jpeg)
Yudum Kıvançkaya
Yeme-İçme
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?