Blog

13.Gün İftar Menüsü 2024

Ramazan'ın 13.gününe özel olarak hazırlanan iftar menümüz, lezzet dolu tariflerle sofralarınıza renk katmaya devam ediyor. İşte günün iftar menüsü...

13.Gün İftar Menüsü 2024
Paylaş
  • 3B
  • 7
  • Kaydet

Ramazan'ın 13. gününe özel olarak hazırlanan iftar menümüz, lezzet dolu tariflerle sofralarınıza renk katmaya devam ediyor. Bu özel günü, sevdiklerinizle bir araya gelerek sağlıklı ve doyurucu yemeklerle taçlandırabilirsiniz. İşte günün iftar menüsü:

Acılı Kuru Fasulye Tarifi: Mis gibi baharatlar ve acı biberin lezzetiyle buluşan acılı kuru fasulye, sofralarınıza keyifli bir başlangıç yapacak. Protein açısından zengin ve doyurucu bir seçenek sunan bu tarif, yemeklerinize ayrı bir tat katacak.

Sarımsaklı Pilav Tarifi: İftar sofralarınıza özel bol sarımsaklı pilav, tereyağıyla birleşerek tane tane olmuş bir pilav keyfi sunacak. Hem doyurucu hem de lezzetli olan bu pilav, diğer yemeklerle uyum sağlayarak sofranızı farklı bir lezzetle zenginleştirecek.

Tam Buğdaylı Ramazan Pidesi Tarifi: Sağlıklı beslenmeyi tercih edenler için tam buğdaylı ramazan pidesi, iftar sofranızı özel kılacak. Yumuşacık iç yapısı ve kahverengi unun sağlığa olan faydaları ile bu pide, hem göz dolduracak hem de damakları şenlendirecek.

Bademli Keşkül Tarifi: İftarı tatlı bir notayla tamamlayacak olan bademli keşkül, hafif ve sağlıklı bir tatlı alternatifi sunuyor. Badem aroması ile zenginleştirilmiş bu lezzet, sofranızı tatlı bir huzur içinde tamamlayacak.

Bu özel günü sevdiklerinizle paylaşarak, sağlıklı ve lezzetli iftarlarla bereketlendirin. Şimdiden afiyet olsun! 🌙🍽️

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Yanlış Telaffuz Edilen Mutfak Terimleri ve Yemekler

Fajita nasıl okunur? Peki ya Tortilla?

18B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
2 Şef 1 Sohbet - Ali Ronay ve Fehmi Samancı

Muhteşem buluşma! Kahkaha dolu bir sohbete hazır mısınız?

9B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ünlü Şeflerimize Sorular Sorduk, Samimi Cevaplar Aldık - Maksut Aşkar

Şef Maksut Aşkar’ın bilinmeyen yönleri.

9B Görüntüleme