Blog

18.Gün İftar Menüsü 2024

18.gün iftar menümüzle sofranızı renklendirin ve Ramazan'ın bereketini doyasıya yaşayın. Daha fazlası için hemen tıklayın!

18.Gün İftar Menüsü 2024
Paylaş
  • 4B
  • 10
  • Kaydet

Her gün olduğu gibi bugün de, damaklarınıza hitap edecek özenle seçilmiş tariflerle dolu 18. Gün İftar Menümüzle karşınızdayız.

Bugünün İftar Menüsü:

Mişoriz/Arnavut Pilavı Tarifi: Mişöriz veya diğer adıyla büryan olarak da bilinen bu nefis lezzet, Arnavut mutfağının en bilinenlerinden biridir. Arnavutça'da "mish" et, "oriz" pirinç anlamına gelir, yani etli pilav demektir. Hem etle hem de tavukla yapılabilen bu pilav, pratik yapımı ve efsane tadıyla sofranıza özgün bir lezzet katacak.

Gavurdağı Salatası Tarifi: Renkli görünümü ve karakteristik lezzetiyle öne çıkan Gavurdağı Salatası, sofranıza tazelik ve lezzet getirecek. İftar sofrasına hareket katacak bu salata, sağlıklı ve hafif bir tercih.

Frenk Cacığı Tarifi: Salatalık, kıyılmış dereotu, süzme yoğurt veya ekşi krema ile hazırlanan Frenk Cacığı, iftarınıza serinlik katacak. İçerdiği yoğurt ve salatalık ile hafif bir eşlikçi olarak sofranızı şenlendirecek.

Antep Fıstıklı Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi: Antep fıstığı ve dondurma ile zenginleştirilen geleneksel İrmik Helvası, güzel bir tatlı arayanların vazgeçilmezi olacak.

18.gün iftar menümüzle sofranızı renklendirin ve Ramazan'ın bereketini doyasıya yaşayın. Bu özel anlar, sevdiklerinizle paylaşılan lezzet dolu sofralarda unutulmaz anılara dönüşsün. Afiyet olsun! 🌙🍽️

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Yanlış Telaffuz Edilen Mutfak Terimleri ve Yemekler

Fajita nasıl okunur? Peki ya Tortilla?

18B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
2 Şef 1 Sohbet - Ali Ronay ve Fehmi Samancı

Muhteşem buluşma! Kahkaha dolu bir sohbete hazır mısınız?

9B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ünlü Şeflerimize Sorular Sorduk, Samimi Cevaplar Aldık - Maksut Aşkar

Şef Maksut Aşkar’ın bilinmeyen yönleri.

9B Görüntüleme