Blog

2.Gün İftar Menüsü 2024

Ramazan'ın ikinci gününe özel olarak hazırlanan iftar menümüz, yine enfes lezzetleri bir araya getirerek sofralarınıza renk katmaya devam ediyor. İşte 2.gün iftar menümüzün tüm ayrıntıları…

2.Gün İftar Menüsü 2024
Paylaş
  • 4B
  • 10
  • Kaydet

Ramazan'ın ikinci gününe özel olarak hazırlanan iftar menümüz, yine enfes lezzetleri bir araya getirerek sofralarınıza renk katmaya devam ediyor. Bugün, damakları şenlendirecek harika tariflerle karşınızdayız. İftar sofralarınıza sağlıklı ve lezzetli seçenekler sunan Kısık Ateş, Ramazan ayının manevi atmosferini sofralarınıza taşıyor.

Bugünün İftar Menüsü:

Etli Bezelye Yemeği Tarifi: Sağlıklı protein kaynağı olan etin, lezzetli bezelyelerle buluştuğu bu yemek, sofranıza doygun bir lezzet sunacak. Hazırlaması kolay, tadı ise unutulmaz.

Ayran Aşı Çorbası Tarifi: Serinletici bir çorba olan Ayran Aşı, yoğurt ve taze baharatlarla zenginleştirilmiş, hafif ve besleyici bir başlangıç sunuyor. İftar öncesi enerji sağlamak için ideal bir seçenek.

Evde Ramazan Pidesi Tarifi: Fırından taze taze çıkan ev yapımı Ramazan Pidesi, sofranıza özel bir dokunuş katıyor. İster ana yemeklerle eşlik etsin, ister üzerine peynir ve zeytinle afiyetle tüketin.

Hamsiköy Sütlacı Tarifi: İftarın tatlı noktasında Hamsiköy Sütlacı, fındıkla zenginleştirilmiş, hafif ve mis gibi bir lezzet sunuyor. Ramazan'ın ikinci gününü tatlı bir keyif ile tamamlamanız için ideal bir seçenek.

Bu özel günü sevdiklerinizle birlikte, sağlıklı ve lezzetli iftarlarla taçlandırın. 2.Gün iftar menümüzle sofralarınıza bereket getirmenin keyfini yaşayın. Afiyet olsun! 🌙🍽️

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar (2)

İrem Şenol Akay
· 01.03.2024

Harika! beklediğimiz menüler geldi

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi
Kısık Ateş
· 07.03.2024

😊🙏🧡

Benzer Yazılar

Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Yanlış Telaffuz Edilen Mutfak Terimleri ve Yemekler

Fajita nasıl okunur? Peki ya Tortilla?

18B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
2 Şef 1 Sohbet - Ali Ronay ve Fehmi Samancı

Muhteşem buluşma! Kahkaha dolu bir sohbete hazır mısınız?

9B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ünlü Şeflerimize Sorular Sorduk, Samimi Cevaplar Aldık - Maksut Aşkar

Şef Maksut Aşkar’ın bilinmeyen yönleri.

9B Görüntüleme