Blog

22.Gün İftar Menüsü 2024

Ramazan'ın bereketini ve lezzetini sofralara taşıyan Kısık Ateş'in 22.gün iftar menüsüyle karşınızdayız. Şimdi, Ramazan'ın 22.günü için hazırlanan özel iftar menümüze birlikte göz atalım.

22.Gün İftar Menüsü 2024
Paylaş
  • 5B
  • 9
  • Kaydet

Ramazan'ın bereketini ve lezzetini sofralara taşıyan Kısık Ateş'in 22.gün iftar menüsüyle karşınızdayız. Sağlıklı ve lezzetli yemeklerle dolu bu özel menü, damaklarınızda unutulmaz bir tat bırakacak. Şimdi, Ramazan'ın 22.günü için hazırlanan özel iftar menümüze birlikte göz atalım.

Bahar Pilavı Tarifi: Baharın tazeliğini sofralarınıza taşıyan renkli ve lezzetli bir pilav tarifi olan Bahar Pilavı, sebzelerin muhteşem uyumunu ve pirincin doyurucu lezzetini bir araya getiriyor. Bezelye, enginar, havuç ve çeşitli yeşilliklerle zenginleştirilmiş bu pilav, göz alıcı bir görünüme sahip. Renkli ve aromatik sebzelerin pirinçle buluştuğu bu tarif, hem göze hem de damağa hitap ediyor.

Et Sote Tarifi: Et sote, etin yumuşaklığı ve sebzelerin tazeliği ile harmanlanan, lezzetli ve doyurucu bir ana yemek tarifidir. Etin özenle doğranması ve sebzelerle birlikte pişirilmesiyle hazırlanan bu yemek, hem görsel olarak çekici hem de damakları şenlendirici bir lezzete sahiptir. Et sote, her lokmasında ayrı bir lezzet sunarak iftar sofralarınızı zenginleştirecek bir seçenektir.

Pancar Salatası Tarifi: Pancar salatası, sağlık dolu pancarın eşsiz tadını sunan, ferahlatıcı ve vitamin dolu bir meze çeşididir. İçinizi ferahlatan bu lezzet yemeklerinizin yanında harika bir eşlikçi olacak.

Gebole Tatlısı Tarifi: Ramazan'ın bereketini sofralarınıza taşıyan, Türkiye'nin Güneydoğu Anadolu bölgesine özgü, Siirt mutfağının meşhur ve bir o kadar da lezzetli olan Gebole Tatlısı ile iftar sofralarınızı tatlandırın.

Ramazan'ın 22.günü için hazırlanan bu özel iftar menüsü, sofralarınıza lezzet ve bereket getirecek. Sevdiklerinizle bir araya gelerek, bu enfes yemekleri paylaşmanın keyfini yaşayın. Afiyet olsun! 🌙🍽️

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Yanlış Telaffuz Edilen Mutfak Terimleri ve Yemekler

Fajita nasıl okunur? Peki ya Tortilla?

18B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
2 Şef 1 Sohbet - Ali Ronay ve Fehmi Samancı

Muhteşem buluşma! Kahkaha dolu bir sohbete hazır mısınız?

9B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ünlü Şeflerimize Sorular Sorduk, Samimi Cevaplar Aldık - Maksut Aşkar

Şef Maksut Aşkar’ın bilinmeyen yönleri.

9B Görüntüleme