add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Blog

Ali Ronay ve Anadolu

Bir sürü gence ilham kapısı olabilmeyi amaçlıyorum.

Ali Ronay ve Anadolu
Paylaş

Anadolu kültürünün ve Anadolu mutfağının hikayesini herkesin bilmesi gerektiğini düşünüyorum ve bunun hikayesini yazmaya nasıl karar verdim, gelecek zamanlarda bu projede neler gerçekleşecek, neler yapacağız hepsini sizler için paylaşacağım...

Ali Ronay
Ali RonayExecutive Chef

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Yazılar

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal SevinçEKS Mutfak - Kurucu Şefi
Mutfağın Doğuşu: Göbeklitepe

Göbeklitepe'nin hikayesi.

Osmanlı Saray Mutfağı

Aşçılar, padişah erkanının hoşuna gidebilecek yemekleri üretebilmek için birbirleriyle yarış ederek Türk mutfağının zenginleşmesine katkıda bulunmuşlardır.

Siyez Bulguru Tarihçesi ve Yapılışı

Geçmişi 10 bin yıl öncesine dayanan bir buğday çeşididir.