add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Blog

Dünya ve Türkiye'de Kahve Kanalları ve Üçüncü Dalga Kahvecilik

Kültürel ve tarihsel olarak 'kahve'.

Dünya ve Türkiye'de Kahve Kanalları ve Üçüncü Dalga Kahvecilik
Paylaş

Kahvenin geçmişten günümüze uzanan bir hikayesi olduğunu ve bu hikayenin dünya üzerinde kültürel ve endüstriyel anlamda birçok değişime uğradığını biliyor muydunuz? Peki bu tarihsel gelişim sürecinde neler yaşanmış, Türkiye'deki kahve kanalları nasıl bu denli nitelik kazanmış ve kazanmaya devam ediyor..?

Hepsini tek tek ele aldığım, kahvecilik üzerine tüm merak edilenleri cevapladığım röportajıma bir tıkla ulaşabilirsiniz.

Nurettin Karakundakoğlu
Nurettin KarakundakoğluBaristocrat 3rd Wave Café & Roastery-Owner

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Yazılar

Ömür Akkor
Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
5 TL’nin Altında Yiyebileceğiniz En İyi 5 Yemek

Sürekli yemek yemek için seyahat ediyorum hem de hiç durmadan…

Ömür Akkor
Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
Afrika'ya Giriş - Yahut Zanzibar

Bir Afrikalı'nın altınlarını çalabilirisin, toprağını alabilirsin, onu satabilirsin lakin mutluluğunu, gülümsemesini, samimiyetini alamazsın!

Ömür Akkor
Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
Anadolu'nun En İyi Lokantaları

Hafızalarınıza yer edecek önemli lokantalar.