Blog

Farro Artisan Bakery'nin Hikayesi

Meslekleri farklı ama idealleri aynı olan iki arkadaşın kurduğu Farro Artisan Bakery’nin hikayesi...

Farro Artisan Bakery'nin Hikayesi
Paylaş
  • 5B
  • 25
  • Kaydet

Farro, meslekleri farklı ama idealleri aynı olan 2 arkadaşın kurduğu bir şirkettir. İsimleri Siyez, Karakılçık, Kavılca, Üveyik gibi Atalık buğdaylara verilen genel bir ad olan İtalyan’ca Farro’dan geliyor.

Hayatlarındaki kişilerin sağlığını düşünerek yola çıktıları bu yolculukta tüm ürün ar-ge çalışmalarını kendileri yaparak doğru beslen, mutlu ol mottosuyla hareket ettiler.

Damak tadınıza uygun ürün çeşidi bulabileceğiniz Farro Artisan Bakery’de, ekmeklerin tamamı ekşi maya ile üretilmektedir. Geleneksel yöntemlerle hazırlanan nefis ekşi maya ekmeklerde hiçbir koruyucu ve katkı maddesi bulunmadığından dolayı son derece sağlıklıdır. Ketojenik Diyet için ürettikleri ürünler Farro’nun ürün ağacında yer alıyor. Ekmeklerinin yanı sıra, sadece tereyağı kullanarak el işçiliği ile kruvasan üretimi de yapılıyor.

Farro yaklaşık 4 yıl önce Ankara merkezli kurulan bir şirkettir. Ankara’da 1 imalathanesi ve 2 bakery şubesi bulunuyor. Geleneksel yöntemlerle artisan olarak ekşi maya ekmek ve sadece tereyağı kullanarak el işçiliği ile kruvasan üretimi yapıyor. Müşterilerine Çayyolu ve Yıldız’da yer alan şubelerinde kişiye özel kruvasan/ekşi maya ekmek tabanlı kahvaltı ve menü seçenekleri sunuyor. Bunun yanı sıra Ankara’da birçok otel, restoran ve nitelikli kahvecilere çözüm ortağı olarak ürün desteği vermekle birlikte, Farro sadece Ankara ile sınırlı kalmayıp yurtdışı ve yurtiçinde farklı şehirlere de donuk olarak artisan kruvasan sevkiyatı yapıyor.

Şimdi gelin, Farro Artisan Bakery’nin hikayesini aşağıdaki videomuzdan hep beraber izleyelim!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Murat Aslan
Murat Aslan
Big Chefs Mutfak Koordinatörü
Bir Lokma Hayat

Bir Lokma Hayat

19 Aralık 2017

Yemek gibidir hayat!

12B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Turizm Gastronomisinde Eğitimin Önemi

İyi bir şef olmanın ilk adımı, işinde usta şeflerden alınan gastronomi eğitimleri ve öğretilen tekniklerdir.

14B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Profesyonel Mutfaklarda Kişisel Gelişimin Önemi

Hayal kurmaktan korkmayın. Çünkü hayal gücü insanın en önemli silahıdır!

12B Görüntüleme