Blog

Fehmi Samancı ve Eğitim Hakkında

Gastronomi’de eğitimin yeri.

Fehmi Samancı ve Eğitim Hakkında
Paylaş

Geçilmesi gereken aşamalar var ve bunun başında teorik eğitim geliyor, ilk yapılması gereken bu işin tarihinin kavranması ve okunması olduğunun altını çizmek isterim.

Bunun yanı sıra bu mesleğin can alıcı noktalarından bir tanesinin pratik olduğunu ve işin mantığını, doğrusunu bildikten sonra deneyimlerinizi de kendinize katarak kariyer basamaklarında 3-5 sene kadar avantajlı olarak bu yarışa önde başlamış olunacağından emin olabilirsiniz...

Fehmi Samancı
Fehmi SamancıEğitmen / Danışman Şef

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
0 / 1000

Benzer Yazılar

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal SevinçEKS Mutfak - Kurucu Şefi
Turizm Gastronomisinde Eğitimin Önemi

İyi bir şef olmanın ilk adımı, işinde usta şeflerden alınan gastronomi eğitimleri ve öğretilen tekniklerdir.

Rafet İnce
Rafet İnceNG Grup Gastronomi Direktörü
Profesyonel Mutfaklarda Kişisel Gelişimin Önemi

Hayal kurmaktan korkmayın. Çünkü hayal gücü insanın en önemli silahıdır!

Oytun Dağlı
Oytun DağlıYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Geliştirme Demo Şefi
Kariyer Seçiminde Kritik Soru: Restoran mı? Otel mi?

Kariyerime nerede devam etmeliyim?