add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Blog

Kokoreçci Asım Usta'nın Hikayesi

1960 yılında üç tekerlekli küçük bir arabayla bu işe başlayan Asım Usta'nın başarı öyküsünü sizler için paylaşıyoruz.

Kokoreçci Asım Usta'nın Hikayesi
Paylaş

İzmir'in belki de Türkiye'nin en meşhur kokoreç ustası, Asım Usta'yı yerinde ziyaret etme fırsatı yakaladık. Bildiğiniz üzere kendisi bir kokoreç efsanesi!

1960 yılından bugüne...

Onun hikayesi çok uzun yıllara dayanıyor. Fazlasıyla mücadeleci ve güçlü bir karaktere sahip olan Asım Yılmaz'ın bugünlere geliş hikayesini sizler için öğrendik. 

Kısık Ateş ailesi olarak kendisini yakından tanıdığımıza çok memnun olduk ve bu güzel enerjisini hiç kaybetmemesini temenni ediyoruz. Kokoreç üstadına, harika ekibine, hoş sohbetleri ve misafirperverlikleri için bir kez daha buradan teşekkürlerimizi iletiyoruz.

İyi seyirler :)

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Yazılar

Ömür Akkor
Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
5 TL’nin Altında Yiyebileceğiniz En İyi 5 Yemek

Sürekli yemek yemek için seyahat ediyorum hem de hiç durmadan…

Ömür Akkor
Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
Anadolu'nun En İyi Lokantaları

Hafızalarınıza yer edecek önemli lokantalar.

Ömür Akkor
Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
2013 Yılı Anadolu'nun En İyi Yemekleri

2013, en çok gezdiğim ve en çok yediğim bir yıl olarak kişisel tarihime geçti.