add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
İzmir Konak

Söğüşçü Muammer Usta - İzmir

Küçücük dükkanında kocaman lezzet yatıyor.

Söğüşçü Muammer Usta - İzmir
Paylaş

Küçük mü küçük, salaş mı salaş bir söğüşçü Muammer Usta. Aslında kelle söğüş bir Niğde yemeği, o nedenle Muammer Usta da “Niğdeli” olduğunu tabelasında belirtmiş. Çoğumuzun bildiği gibi söğüş, soğuk olarak kellenin her bir bölümünün küçük parçalar halinde doğranıp, kimyon, maydanoz, soğan, domates ve bol baharat ilave edilerek sunulmasına deniyor.

Niğdeli Muammer Usta'da bu işi hakkıyla yapanlardan. Yerken etlerin hiçbirinin lezzeti birbirinin önüne geçmiyor dolayısıyla ortaya mükemmel bir lezzet çıkıyor, hala tadı damağımda. Sizlerde en yakın zamanda bu lezzet şölenini deneyimlemelisiniz.

Adres: Hurşidiye Mahallesi, 1305. Sk., 35240 Konak/İzmir

Oytun Dağlı
Oytun DağlıYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Geliştirme Demo Şefi

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Lezzet Durakları

Ciğerci İlhan Kazım Usta - Edirne
Edirne - Edirne Merkez

Ciğerci İlhan Kazım Usta - Edirne

09 Ekim 2018

Edirne’nin ciğeri pek meşhur, namı ülkenin her tarafında...

Kardeşler İşkembe Salonu - Yalova
Yalova - Yalova Merkez

Kardeşler İşkembe Salonu - Yalova

18 Ocak 2019

Sakatat yemeği sevenler için nokta atışı bir yer.

Hisar Söğüş - İzmir
İzmir - Konak

Hisar Söğüş - İzmir

21 Ocak 2019

Sakatat severlere tavsiye niteliğinde.