Murat Erol
Murat Erol
Sous Chef

Hakkında

Bu kullanıcı için bir açıklama bulunmuyor.


İş Deneyimleri

Maide pide restoran - KomiHaziran 2015- Ekim 2015
Sultanahmet Köftecisi - IzgaracıHaziran 2016- Ekim 2016
Sultanahmet Köftecisi - Salata mezeciHaziran 2017- Ekim 2017

Okul Bilgileri

Akdeniz Üniversitesi - AşçılıkEylül 2018- Haziran 2020
Murat Erol
Murat ErolSous Chef

Soğan Salamura Sardalya

1 kg sardalya
4 adet kırmızı soğan
1 limon
100 ml beyaz şarap sirkesi
50 ml dark soya sosu
Tuz
20ml Zeytinyağı
Fençel

Sardalyaları temizledikten sonra matine için tuz , limon suyu , beyaz şarap sirkesine yatırıp 30-45 dk bekletiyoruz. Soğanları ince vichy şeklinde doğruyoruz ve soya sosu ile ezerek bekletiyoruz . Sardalya ve soğanlar hazır olduktan sonra sardalyanın içine soğanları koyup dolma sarar gibi sarıyoruz. Sunum tabağına aldıktan sonra üzerine ince doğranmış fençel ve zeytinyağını gezdirip servis ediyoruz . Afiyet olsun

user feed images