Kapak Görseli
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Uzmana Sor
Süleyman Demirel
Süleyman Demirel
Executive Chef
10.03.2020

Ustam merhaba buradan nasıl tarif paylaşabilirim?

Kısık Ateş'in son sürümünü güncelleyerek, kendi profilinden tarif paylaşabilirsin.

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
10.09.2019

Hocam karışık sebzeli salatanıza 5g tuz falan demişsiniz evde nasıl ölçücez garamını?

Selam Bora Burak internettegramaj - kaşık ve bardak ölçü dönüştürücü tablolar mevcut. İstersen o tabloları kullanıp hesap yapabilirsin.

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
25.08.2019

Bende sizin gibi şef olmak istiyorum

Başarılar :)

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
24.08.2019

Yeni başlayanlar için bir bıçak markası ve türü öğrenebilir miyim acaba ?

Merhaba Ayşenur, wüsthof veya zwilling marka bıçak önerebilirim.

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
03.03.2019

Séfim balıgün yanında farklı bir püre istiyorum yardımcı olurmusunuz

Merhaba Ümmünur,Karnabahar, havuç, bezelye, patates ve ıspanak püreleri balığın yanında servis edebileceğin pürelerdendir. Kolaygelsin :)Hoşçakal...

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
17.03.2019

Şefim merhaba demo şefi olmanın ne gibi zorlukları var normal bir şeften farklı olarak?

Merhaba Eray,Öncelikle seyahat engelinin bulunmaması gerekiyor. Aynı reçeteyi farklı farklı ekipmanlar (fırın özellikle) ile uygulayabilmeyi bilmek, öğrenmek, reçeteyi ortam ve şartlara uygun şekilde kurgulamayı bilmek gerekli. Tek zorluğu bu :)Hoşçakal...

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
İrem Şenol Akay
İrem Şenol Akay
Kısık Ateş
31.01.2019

şefim selam ben de sizin gibi şef olmak istiyorum. ne yapmalıyım?

Çalışmaktan vazgeçme

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine