Şef Usulü

Bıçak Bakımı ve Bileme Yöntemleri

Mutfak meraklılarını yakından ilgilendiren önemli bir konu! Bıçak bakımı nasıl yapılır? Hangi bıçak nasıl bilenir?

Bıçak Bakımı ve Bileme Yöntemleri
Paylaş
  • 13B
  • 135
  • Kaydet

Mutfağa Giriş başlığı altında topladığımız birçok içerikten ikincisi olan ''Bıçak Bakımı ve Bileme Yöntemleri'' Kısık Ateş TV kanalına abone olan ve mutfak merakı olan herkese hitap ediyor.

Mutfakta kullanılan bıçak çeşitleri özelinde her türlü sorunuza cevap niteliğinde bir içerikle karşınızdayız.

Bıçak çeşitleri nelerdir?

Eğer bıçaklarla yakından ilgileniyor, aranızın iyi olduğunu düşünüyorsanız bu video tam size göre! Doğru bildiğiniz yanlışları bu video ile keşfedin! 😊

Tüm detaylara bir tıkla ulaşabileceğiniz gibi gastronomi ve mutfak merakı olan herkesi kanalımızda görmekten mutluluk duyarız...

*Yüklediğimiz tüm videolardan anında haberdar olmak için kanalımıza abone olup bildirimleri açmanız yeterli olacaktır.

Hoşça kalın!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar (4)

Yasin BOSNALI
· 13.04.2020

Merhaba. Zwilling sitesinde ve şef bıçağının kullanım kılavuzunda 15 derece açı ile masata uygulanmalı diyor. Videoda ise 25-30 derece diyor. Standart şef bıçağının optimum bileme açısı kaçtır?

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi
Kısık Ateş
· 22.04.2020

Masada ve biley taşına göre değişkenlik gösterebiliyor ama ortalama 20 derece diyebiliriz.

Tolga Çınar
· 22.05.2020

Şef’im merhabalar. Malzemeleri güvenli bir şekilde alabileceğimiz bir adres var mıdır , marka model verilebilir mi Acaba ? Ya da site üzerinden satış ne zaman başlayacak acaba ?

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi
Kısık Ateş
· 10.08.2020

Merhaba Tolga, çok yakın zaman içerisinde tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz ''Kısık Ateş Dükkan'' açılıyor. Lütfen takipte kal! 🙏😊

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

322B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

26B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!

20B Görüntüleme