add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcameracancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookiedownloadediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-ateslinkloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpictureplacesquestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartrashtwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Şef Usulü

Dana Bonfile Nasıl Temizlenir ve Porsiyonlanır?

Bonfile temizleme ve porsiyonlama yöntemleri.

Dana Bonfile Nasıl Temizlenir ve Porsiyonlanır?
Paylaş

Herkese merhaba, bu haftaki eğitim videomuz et sevdalılarını yakından ilgilendireceği gibi birçok kişinin de bilinçlenmesine yardımcı olacak! 😊

Bu eğitim videomuzda; bonfile nedir, hayvanın neresinde bulunur, nasıl temizlenir, nasıl porsiyonlanır vs. gibi birçok konuya parmak basacağız…

Çoğu insan tarafından yanlış bilinen dana bonfile, hayvanın sırt bölgesinden elde edilir. Hayvanın en az hareket eden bölümü olduğu için de en az yağlı, en yumuşak ve en güzel parçasıdır. Bu sebeple temizlenmemiş bir bütün bonfilenin doğru temizlenmesi ve porsiyonlanması da oldukça önemlidir.

Bu sebeple karşınızda işin uzmanı Fehmi Samancı var!

Detaylı ve uygulamalı eğitim videolarımız ile her Perşembe karşınızda olmaya devam edeceğiz…

*Yüklediğimiz tüm videolardan anında haberdar olmak istiyorsanız Kısık Ateş Tv kanalımıza abone olup bildirimleri açmanız yeterli olacaktır.

Gelecek hafta görüşmek üzere…

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör

Yorumlar (2)

Süleyman Demirel

Elinize sağlık

Kısık Ateş
Yasin BOSNALI
18.04.2020

Merhaba. Pişirme teknikleri ilgili de videolarınızı bekliyoruz🙏

Kısık Ateş
Yorum Yaz
0 / 1000

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan KıyıcıoğluYiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

Oytun Dağlı
Oytun DağlıYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Geliştirme Demo Şefi
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

Oytun Dağlı
Oytun DağlıYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Geliştirme Demo Şefi
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!