Şef Usulü

Düğün Çorbası Nasıl Yapılır?

Türk mutfağına ait önemli yemeklerin orijinal reçetelerini ve yapım tekniklerini sizlere en doğru şekilde aktaracağız.

Düğün Çorbası Nasıl Yapılır?
Paylaş

Yoğun istek üzerine yepyeni bir akademi sekmesiyle karşınızdayız. Bu sekmede Türk mutfağına ait önemli yemeklerin orijinal reçetelerini ve yapım tekniklerini sizlere en doğru şekilde aktarmaya çalışacağız.

Bildiğiniz üzere Türk mutfağı, Türkiye’nin ulusal ve seçkin mutfağıdır. Aynı zamanda geleneksel Türk yemekleri ile dünyanın önde gelen damak lezzetlerindendir ve çeşitli zenginliği ile bünyesinde birçok yemek ve yiyecek türü barındırır.

Osmanlı kültürünün mirasçısı olarak tariflerinde yörelere göre farklılık gösterse de orijinal reçetelerini vereceğimizden hiç şüpheniz olmasın.

İlk olarak Türk mutfağının vazgeçilmez parçası olan çorbalarla başlamak istiyoruz. Birbirinden güzel sayısız çorbalarımızdan ilki olan Düğün Çorbası nasıl yapılır?

Düğünlerde, çeşitli davetlerde servis edilen düğün çorbası yapımında nelere dikkat edilir? Düğün çorbasının orijinal reçetesi nedir? Hepsi ve daha fazlası için videomuza bir tıkla ulaşın.

Daha önceki bölümleri kaçırdığını düşünenler; Şef Usulü üzerinden geçmişe ait tüm içeriklerimize ulaşabilir, akademi alanında her konuda uzman şefimizden destek alabilirsiniz.

Tüm içeriklere bir tıkla ulaşabileceğiniz gibi merakı olan tüm arkadaşlarınızı YouTube kanalımıza davet etmeyi ve birbirinden özel tarifleri denemeyi unutmayın!

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
0 / 1000

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan KıyıcıoğluYiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

130B
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

8B
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!

6B