Şef Usulü

Hasanpaşa Köfte Nasıl Yapılır?

Hasanpaşa köftesine sofralarınızda yer açmaya hazır mısınız? Orijinal Hasanpaşa Köfte tarifi nasıl yapılır?

Hasanpaşa Köfte Nasıl Yapılır?
Paylaş
  • 11B
  • 177
  • Kaydet

Pınar ve Filiz Makarna’nın katkılarıyla Türk mutfağına ait önemli yemeklerin orijinal reçetelerini ve yapım tekniklerini sizlere en doğru şekilde aktarmaya devam ediyoruz.

Osmanlı döneminden günümüze, Türk mutfağının belki de en çok sevilen yemeklerinden olan harika bir tarif ile karşınızdayız.

Bugün, hepinizin bildiği Hasanpaşa köftesinin patates püresi ile muhteşem uyumunu bir kez daha gözler önüne sereceğiz! 😉 Hasanpaşa Köftesine sofralarınızda yer açmaya hazır mısınız?

Öyleyse Fehmi Samancı’nın orijinal reçetesini uygulamalı olarak anlattığı videomuza herkesi bekliyoruz!

Şimdiden ellerinize sağlık…

Hasanpaşa Köftesi tarifi nasıl yapılır? Püf noktaları nelerdir?

Daha önceki bölümleri kaçıranlar; Şef Usulü üzerinden geçmişe ait tüm içeriklerimize bir tıkla ulaşabilir, gastronomi alanında uzman şefimizden destek alabilirsiniz.

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar (6)

Nilgün İnhanlı
· 28.12.2020

Teşekkürler.Köfteleri fırına atarken silikon muffin kaplarıyla atsak, şekillerini korumalarını sağlamak adına.

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi
Kısık Ateş
· 29.12.2020

Bence orijinal halini bozmayalım. Bu bir et ürünü olduğu için doğru formda pişmeyebilir.

Nilgün İnhanlı
· 31.12.2020

Pişirdim. Çok lezzetli oldu. Reçete için çok teşekkürler.

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi
Kısık Ateş
· 01.01.2021

🙏👏🤩

Hayal Gençoğlu
· 08.01.2021

Şefim yaparda güzel olmaz mı 🌹❤️

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi
Kısık Ateş
· 09.01.2021

Eksik olma, teşekkürler 🙏😊

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

322B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

26B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!

20B Görüntüleme