Şef Usulü

Izgarada Balık Nasıl Yapılır?

En iyi balık ızgara nasıl yapılır? tüm püf noktalarını bu içeriğimizden öğrenebilirsiniz.

Izgarada Balık Nasıl Yapılır?
Paylaş

Balık sezonunun tam da ortasındayken şöyle güzel ve taze bir ızgara balığa kim hayır diyebilir ki?

İster kızartma ister buğulama, isterseniz de ızgara hali olsun bir balığı pişirmeden önce yapılması gereken püf noktalarına hakim olmak çok önemlidir.

Biz bugün değerli şefimizin anlatımıyla, bu pişirme yöntemlerinden en çok tercih edileni yani ızgara halini sizler için yaptık ve yaparken de dikkat edilmesi gereken can alıcı noktalara değinmeye çalıştık…

En iyi balık ızgara nasıl yapılır? Balığın ızgaraya yapışmaması için nelere dikkat edilir? Balığın ızgarada piştiği nasıl anlaşılır...? işte tüm sorularınızın cevabına bir tıkla ulaşabilirsiniz…

‘’Bu işte bi şeflik var’’ 👩‍🍳👨‍🍳 mottomuzu bir kez daha hatırlatarak, sizleri evlerinizde profesyonel bir şef olmaya, tüm yemeklerinize muhteşem dokunuşlar yapmaya davet ediyoruz.

Şimdiden ellerinize sağlık!

Geçmişe ait mutfak eğitimlerimizin tamamına https://www.kisikates.com.tr/sef-usulu adresi üzerinden ulaşabilir, ‘Kısık Ateş Tv’ YouTube kanalımıza abone olarak bizleri anlık takip edebilirsiniz!

Gelecek hafta aynı gün ve saate farklı konularda görüşmek üzere. Hoşça kalın…

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör

Yorumlar (1)

Eda Nur
11.10.2020

https://www.instagram.com/p/CGMrouPlQ4j/?igshid=2hi64evn1q0r

Kısık Ateş
Yorum Yaz
0 / 1000

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan KıyıcıoğluYiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!