Kısık Ateş
Şef Usulü

Jöleleme Teknikleri

Kısık Ateş Tabak Süsleme Sanatı/Food Display’in ikinci etabıyla karşınızdayım. Jöleleme Teknikleri nelerdir?

Jöleleme Teknikleri
Paylaş
  • 13B
  • 161
  • Kaydet

Kısık Ateş Tabak Süsleme Sanatı/Food Display’in ikinci etabıyla karşınızdayım.

Hatırlarsanız geçtiğimiz bölümde Aspik Jöle yapımını göstermiştim. Şimdi de sizlere bu jöleyle yapılan teknikleri en doğru şekilde aktarmaya çalışacağım.

Sebzeler yani garnitürler nasıl jölelenir? Jöleleme öncesi garnitürler pişirilir mi? Doğru jöleleme nasıl ve kaç aşamada tamamlanır…?

Eğer sizlerde görsel yemek şovlarında ne tür teknikler kullanıldığını, jürilerin nelere dikkat ettiğini ve nasıl değerlendirdiğini merak ediyorsanız çok doğru yerdesiniz!

Keyifli seyirler dilerim…

Gelecek bölüm görüşmek dileğiyle, hoşça kalın! 😊

Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü

Yorumlar (7)

Chef Türkmen
· 31.10.2020

👏👏👏👏👏

Uzman Rafet İnce bu yorumu beğendi
Rafet İnce
· 01.11.2020

🙌🙌

yusuf safa seyyidoğlu

şefim Jöle tarifide verebilir misiniz ?

Uzman Rafet İnce bu yorumu beğendi
yusuf safa seyyidoğlu

Önceki videonuz gec yuklendi sistemime simdi gordum tesekkur ederim....

Rafet İnce
· 05.11.2020

👍👍

Emine ..
· 21.12.2020

Bir de luks restoranlarda küçücük tabak dünyanın parası derler işçilikten haberleri yok

Uzman Rafet İnce bu yorumu beğendi
Rafet İnce
· 22.12.2020

Kesinlikle 🙏

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

337B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

27B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!

21B Görüntüleme