Şef Usulü

Kadınbudu Köfte Nasıl Yapılır?

Farklı bir pişirme tekniğine sahip Kadınbudu Köfte nasıl yapılır? Lezzetli kadınbudu yapmanın püf noktaları nelerdir?

Kadınbudu Köfte Nasıl Yapılır?
Paylaş
  • 14B
  • 204
  • Kaydet

Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden biri olan Kadınbudu köfte, birçok bölgede sevilen bir yemek olarak yüz yıllardır sofralarımızı lezzetlendirmeye devam ediyor. Osmanlı mutfağı yani saray mutfağı ve çevresinde yaşayanların sofralarından eksik etmediği bu hoş lezzetin adının nereden geldiği meçhul olsa da rivayete göre lezzetinden dolayı böyle adlandırıldığı düşünülüyor. 😊

Peki tam kıvamında, orijinal Kadınbudu köfte tarifi nasıl yapılır?

Farklı bir pişirme tekniğine sahip Kadınbudu Köftenin püf noktaları nelerdir?

Pınar ve Filiz Makarna’nın katkılarıyla Türk mutfağına ait önemli yemeklerin orijinal reçetelerini ve yapım tekniklerini sizlere en doğru şekilde aktarmaya devam edeceğiz.

Şef Usulü kategorimiz üzerinden geçmişe ait tüm içeriklerimize ulaşabileceğinizi ve gastronomi alanında her konuda uzman şefimizden destek alabileceğinizi unutmayın!

Şimdilik hoşça kalın…

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar (17)

Tezcan Yüceünüvar

Ellerinize emeğinize sağlık şefim.

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi
Kısık Ateş
· 13.01.2021

👏🙏

Nese Birsen
· 13.01.2021

Gerçekten çok güzel bi yemek. Ellerinize sağlık şefim 👌 verdiğiniz detaylar içinde teşekkürler

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi
Kısık Ateş
· 14.01.2021

Çok teşekkür ederiz Nese Hanım 🙏😊

MERYEM ELİYEVA
· 14.01.2021

Gerçekten çok güzel gözüküyo elerinize sağlık şefim 🥰

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi
Kısık Ateş
· 14.01.2021

Çok teşekkürler, sizin de ellerinize sağlık 😇😇

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

328B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

27B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!

21B Görüntüleme