Şef Usulü

Kesim Teknikleri

Jölelenmiş bir ürünü simetrik olarak kesmek ve dizmek için nelere ihtiyacımız var?

Kesim Teknikleri
Paylaş

Kısık Ateş Tabak Süsleme Sanatı/Food Display’in üçüncü bölümü ile karşınızdayım.

Hatırlarsanız geçtiğimiz bölümde Aspik Jöle’den yapılan tekniklere değinmiştim. Şimdi ise sizlere bu jöleyle yapılan ürünlerin kesim tekniklerini göstermek istiyorum.

Uluslararası organizasyonlarda kesim tekniklerinde jüriler nelere dikkat ediyor, odak noktaları nelerdir?

Jölelenmiş bir ürünü simetrik olarak kesmek ve dizmek için nelere ihtiyacımız var? Hepsi ve daha fazlası için sizler için hazırladığım videomu mutlaka izleyin.

Gelecek bölüm görüşmek dileğiyle, hoşça kalın! 😊

Rafet İnce
Rafet İnceNG Grup Gastronomi Direktörü

Yorumlar (1)

İnci Dinek
14.11.2020

Sefim tutsuleme işi somonda nasil olur ? Bir kere yaptim olmadi dagildi 😅

Yorum Yaz
0 / 1000

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan KıyıcıoğluYiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

130B
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

8B
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!

6B