- Şef Usulü
- Tabak Süsleme Sanatı/Food Display
- Kesim Teknikleri
Kesim Teknikleri
Jölelenmiş bir ürünü simetrik olarak kesmek ve dizmek için nelere ihtiyacımız var?
13.11.2020- 16B
- 197
- Kaydet
Kısık Ateş Tabak Süsleme Sanatı/Food Display’in üçüncü bölümü ile karşınızdayım.
Hatırlarsanız geçtiğimiz bölümde Aspik Jöle’den yapılan tekniklere değinmiştim. Şimdi ise sizlere bu jöleyle yapılan ürünlerin kesim tekniklerini göstermek istiyorum.
Uluslararası organizasyonlarda kesim tekniklerinde jüriler nelere dikkat ediyor, odak noktaları nelerdir?
Jölelenmiş bir ürünü simetrik olarak kesmek ve dizmek için nelere ihtiyacımız var? Hepsi ve daha fazlası için sizler için hazırladığım videomu mutlaka izleyin.
Gelecek bölüm görüşmek dileğiyle, hoşça kalın! 😊
Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler
Yemek Pişirme Teknikleri - 101
27 Ocak 2018Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?
Et Marinasyonu
08 Nisan 2018Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?
24 Nisan 2018Bir menü hazırlamanın ince detayları!