- Şef Usulü
- Makarna Akademisi
- Közlenmiş Domates Soslu Bonfileli Makarna Nasıl Yapılır?
Közlenmiş Domates Soslu Bonfileli Makarna Nasıl Yapılır?
Lokal malzemelerle inovatif tarifler: Közlenmiş Domates Soslu Bonfileli Makarna tarifi nasıl yapılır? Bol soslu makarna yapmanın püf noktaları nelerdir?
24.11.2022- 7B
- 38
- Kaydet
İnovasyon nedir? İnovasyon; yeni fikir, tasarım, yöntem ya da ürün ya da bunların uygulanması, kullanılması ya da geliştirilmesi olarak tanımlanmaktadır.
Türk Dil Kurumu “yenileşim” olarak Türkçe karşılığını vermekle birlikte, kullanımında “yenilikçilik” ifadesi yaygın olarak tercih edilmektedir.
Bizler de Türk mutfağının inovasyona genel olarak açık bir mutfak olduğunu düşünerek, makarna özelinde bu yola baş koyduk. Filiz Makarna iş birliği ile gerçekleştirdiğimiz Makarna Akademisi serisinde, alışılmışın dışında nefis makarna reçeteleri ile siz değerli kullanıcılarımıza ilham olmayı hedefliyoruz.
Bu hafta, lokal malzemelerle hazırlanan inovatif bir makarna tarifi ile karşınızdayız; Közlenmiş Domates Soslu Bonfileli Makarna. Nefis közlenmiş domates sosu ve marine edilmiş özel bonfile eti ile makarnayı harmanlayarak karşı konulmaz bir lezzete daha imza attık.
Sizler de bu tadına doyum olamayan tarifin reçetesine, pişirme tekniklerine ve tüm püf noktalarına anlatımlı tarif videomuzdan ulaşabilirsiniz. Şimdiden ellerinize sağlık.
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler
Yemek Pişirme Teknikleri - 101
27 Ocak 2018Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?
Et Marinasyonu
08 Nisan 2018Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?
24 Nisan 2018Bir menü hazırlamanın ince detayları!