Şef Usulü

Simit Kebabı ve Şalgam Suyunda Pişmiş Makarna Nasıl Yapılır?

Antep yöresine ait simit kebabı tarifi nasıl yapılır? Simit kebabı yapımında nelere dikkat edilir? Şalgam suyunda makarna nasıl pişirilir? Her iki ayrı lezzet tek bir tabakta nasıl birleştirilir? İşte detaylar...

Simit Kebabı ve Şalgam Suyunda Pişmiş Makarna Nasıl Yapılır?
Paylaş
  • 5B
  • 37
  • Kaydet

Makarna severler için özel olarak hazırlamış olduğumuz inovatif tarifler köşemizde mutfakta makarna ile yapılabilecek farklı lezzetlerin keyfini çıkarmaya devam ediyoruz.

Bu hafta da Antep yöresine ait simit kebabını, şalgam suyunda pişmiş makarna ile birleştirerek ortaya enfes bir tarif çıkarıyoruz.

Peki, Antep yöresine ait simit kebabı nasıl yapılır? Simit kebabı yapımında nelere dikkat edilir? Şalgam suyunda makarna nasıl pişirilir? Her iki ayrı lezzet tek bir tabakta nasıl birleştirilir? Kısacası, simit kebabı eşliğinde şalgam suyunda makarna tarifi yapmanın püf noktalarını detaylıca ele alıyoruz.

Eğer sizler de hazırsanız, bu tadına doyum olmayan mor makarna lezzetinin ayrıntılı reçetesine, pişirme tekniklerine ve dikkat edilmesi gereken püf noktalarına aşağıdaki videomuzdan ulaşabilirsiniz 👇 Deneyen herkesin şimdiden ellerine sağlık! 😊

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar (4)

Metin Songür
· 03.01.2023

İlinize sağlık şefim sizden aldığım tarifleri elimden geldiğince uyguluyorum çok güzel oluyor iyiki varsınız

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi
Kısık Ateş
· 03.01.2023

Çok sağ olun. Ellerinize sağlık 😊👍👍

Yıldız Yldz
· 21.11.2023

Rengi Harika Görünüyor 🥰

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi
Kısık Ateş
· 22.11.2023

Evet gerçekten çok iştah açıcı 🥰

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

329B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

27B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!

21B Görüntüleme