Kısık Ateş
Tarif

Belçika Çikolatalı Puding Tarifi

Dayanılmaz lezzeti ile damaklara yer eden Belçika Çikolatalı Puding tarifi.
50 Dakika
2-4 Kişilik
Sütlü Tatlı Tarifleri
Tencere
Belçika Çikolatalı Puding Tarifi
Paylaş
  • 22B
  • 108
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
30 g mısır nişastası
100 g toz şeker
2 g tuz
700 ml Pınar Süt
Pınar
1 adet çubuk vanilya
160 g Callebaut 811 Bitter Çikolata
50 g rende çikolata

Nasıl Yapılır?

  • Nişasta, toz şeker ve tuzu derin bir kabın içerisinde karıştırın.
  • Süt ve vanilyayı bir tencereye alın.
  • Nişastalı karışımı ilave edip orta ateşte tüm malzemeyi karıştırarak kaynatın.
  • Puding kıvamı yoğunlaştığında bitter çikolatayı ilave edin ve çırpmadan karıştırarak erimelerini sağlayın.
  • Puding sıcakken servis kaselerini doldurun.
  • Soğuttuktan sonra pudra şekeri ile çırpılmış krem şanti ve rende çikolata ile servis yapabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Yeşim Erol
Yeşim Erol
Barry Callebaut Turkey - Head of Chocolate Academy
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Fırın Sütlaç Tarifi
65 Dakika
10-12 Kişilik
74B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Panna Cotta Tarifi
30 Dakika
4-6 Kişilik
60B Görüntüleme
Sakızlı Fırın Sütlaç Tarifi
16B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.