Kısık Ateş
Tarif

Belçika Çikolatalı Puding Tarifi

Dayanılmaz lezzeti ile damaklara yer eden Belçika Çikolatalı Puding tarifi.
50 Dakika
2-4 Kişilik
Sütlü Tatlı Tarifleri
Tencere
Belçika Çikolatalı Puding Tarifi
Paylaş
  • 20B
  • 108
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
30 g mısır nişastası
100 g toz şeker
2 g tuz
700 ml Pınar Süt
Pınar
1 adet çubuk vanilya
160 g Callebaut 811 Bitter Çikolata
50 g rende çikolata

Nasıl Yapılır?

  • Nişasta, toz şeker ve tuzu derin bir kabın içerisinde karıştırın.
  • Süt ve vanilyayı bir tencereye alın.
  • Nişastalı karışımı ilave edip orta ateşte tüm malzemeyi karıştırarak kaynatın.
  • Puding kıvamı yoğunlaştığında bitter çikolatayı ilave edin ve çırpmadan karıştırarak erimelerini sağlayın.
  • Puding sıcakken servis kaselerini doldurun.
  • Soğuttuktan sonra pudra şekeri ile çırpılmış krem şanti ve rende çikolata ile servis yapabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Yeşim Erol
Yeşim Erol
Barry Callebaut Turkey - Head of Chocolate Academy
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri Tarifleri

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Vişne Soslu Etimek Tatlısı Tarifi
88B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Fıstıklı Güllaç Tarifi
35 Dakika
4-6 Kişilik
150B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Kremalı Kadayıflı Muhallebi Tarifi
64B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.