Tarif

Beyaz Çikolatalı ve Ekşi Kremalı Parfe Tarifi

Beyazın parfe ile buluşması, beyaz çikolatalı ve Pınar Ekşi Kremalı parfe... Beyaz çikolatalı ve ekşi kremalı parfe nasıl yapılır?
35 Dakika
4-6 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Çırpma
Beyaz Çikolatalı ve Ekşi Kremalı Parfe Tarifi
Paylaş
  • 10B
  • 14
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
240 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
150 g krem şanti
100 g rendelenmiş beyaz çikolata
150 g bebe bisküvisi
80 g bitter çikolata
10 g hazır beze (hafif kırılmış)
1 adet silikon kalıp

Nasıl Yapılır?

  • Soğuk ekşi kremayı yine soğutulmuş derin bir cam kasede çırpın.
  • İçine krem şantiyi ekleyip çırpmaya devam edin.
  • İçine isterseniz eritilmiş şekilde isterseniz de damla çikolata halinde çikolatayı ilave edin.
  • İyice kıvam alana kadar çırptıktan sonra mikseri kapatın.
  • İçine kırılmış bisküvileri, beyaz çikolataları ve bezeleri ilave edip karıştırın silikon bir kalıba döküp streç filmle üzerini hava almaması için kapatın. Buzluğa koyup ertesi gün servis etmeden bir saat önce +4 buzdolabında bekletin.
  • Kremalı parfe hazır. Dilimleyerek servis edin, afiyet olsun.

Püf Noktası

*Bitter çikolatayı dilerseniz parfenin içine ekleyin dilerseniz benmaride eritip dışını kaplayın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri Tarifleri

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Mini Alman Pastası Tarifi
60 Dakika
6-8 Kişilik
18B Görüntüleme
Aşure Tatlısı Tarifi
60 Dakika
10-12 Kişilik
603B Görüntüleme
Güllabiye Tarifi
40 Dakika
2-4 Kişilik
19B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.