Tarif

Brokoli Graten Tarifi

Kış mevsiminin en sağlıklı sebzesi için değişik bir lezzet önerisi olan Brokoli Graten tarifi.
40 Dakika
2-4 Kişilik
Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık Tarifleri
Fırın
Brokoli Graten Tarifi
Paylaş
  • 13B
  • 39
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet brokoli (küçük boy)
500 ml Pınar Süt
Pınar
50 g un
50 g Pınar Tereyağ
Pınar
4 g tuz
4 g karabiber
150 g Pınar Kaşar Peyniri
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Brokolileri çiçeklerine ayırıp diri kalacak şekilde 10 dakika kaynar suda haşlayın.
  • Suyunu süzüp fırın tepsisine dizin.
  • Bir tencerede Pınar tereyağını eritin, ardından unu ekleyip kavurun. Üzerine sütü ilave edin, hızlı bir şekilde karıştırıntuz karabiber ile lezzetlendirin, 3-4dakika pişirin.
  • Bu karışımı brokolilerin üzerine dökün.
  • 200 derecede önceden ısıtılmış fırına verip 30 dakika pişirin.
  • 30 dakika sonra fırından çıkarıp üzerine kaşar rendesini serpip servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Bruschetta Tarifi
15 Dakika
4-6 Kişilik
22B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Galetaya Sarılı Jambon Tarifi
15 Dakika
4-6 Kişilik
10B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Hellim Peynirli Köy Biberi Tarifi
7B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.