Tarif

Brokoli Graten Tarifi

Kış mevsiminin en sağlıklı sebzesi için değişik bir lezzet önerisi olan Brokoli Graten tarifi.
40 Dakika
2-4 Kişilik
Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık Tarifleri
Fırın
Brokoli Graten Tarifi
Paylaş
  • 13B
  • 40
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet brokoli (küçük boy)
500 ml Pınar Süt
Pınar
50 g un
50 g Pınar Tereyağ
Pınar
4 g tuz
4 g karabiber
150 g Pınar Kaşar Peyniri
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Brokolileri çiçeklerine ayırıp diri kalacak şekilde 10 dakika kaynar suda haşlayın.
  • Suyunu süzüp fırın tepsisine dizin.
  • Bir tencerede Pınar tereyağını eritin, ardından unu ekleyip kavurun. Üzerine sütü ilave edin, hızlı bir şekilde karıştırıntuz karabiber ile lezzetlendirin, 3-4dakika pişirin.
  • Bu karışımı brokolilerin üzerine dökün.
  • 200 derecede önceden ısıtılmış fırına verip 30 dakika pişirin.
  • 30 dakika sonra fırından çıkarıp üzerine kaşar rendesini serpip servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık Tarifleri Tarifleri

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Karnabahar Graten Tarifi
50 Dakika
4-6 Kişilik
14B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Pesto Soslu Melanzane Tarifi
55 Dakika
2-4 Kişilik
13B Görüntüleme
Gamze Şanlı Ak
Gamze Şanlı Ak
Doktor Diyetisyen (PhD) - Nişantaşı Üniversitesi Gastronomi Bölüm Başkanı
Hurmalı Enerji Topları Tarifi
11B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.