- Tarifler
- Makarna Tarifleri
- Brüksel Lahanalı Tulum Peynirli Kuskus Tarifi
Tarif
Brüksel Lahanalı Tulum Peynirli Kuskus Tarifi
Kuskusu hiç böyle denediniz mi? Herkesin çok sevdiği kuskus tarifi nasıl yapılır? Klasik kuskus tarifine farklı bir dokunuş olarak, Brüksel lahanası ve karga tulum peynirli kuskus tarifi... Risotto kıvamında enfes kuskus makarna yapmanın püf noktaları nelerdir? Tarif detayları için videomuzu izlemeyi unutmayın!
40 Dakika
2 Kişilik
Makarna Tarifleri
Tencere
Paylaş
- 8B
- 42
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
75 g Brüksel lahanası
75 g kuskus
10 ml zeytinyağı
30 g kargı tulum peyniri
tuz ve karabiber
Nasıl Yapılır?
- 1Brüksel lahanasını yapraklarına ayırın ve tuzlu kaynar suda şok haşlayın. (3-4 dk)
- 2Kuskus için suyu derin ve geniş bir tencerede kaynatın, su kaynadıktan sonra tuzu ekleyin. Kaynayan tuzlu suya makarnayı ekleyin, ara sıra karıştırarak paketin üzerindeki pişme süresinden 1 dakika az olacak şekilde pişirin ve hafif sulu kalacak şekilde süzdürün.
- 3Bir tavada zeytinyağı ve tereyağında haşlanmış kuskusu kavurun rendelenmiş tulum peyniri ekleyin ve tekrar karıştırın. Hemen arkasından haşlanmış brüksel lahanasını ilave edin. Tuz ve karabiberle lezzetlendirin.
- 4Güzel bir servis tabağına aldığınız kuskusun üzerine tulum peyniri rendesi ekleyin, taze çekilmiş karabiber serpin ve sıcak olarak servis edin.
Püf Noktası
*Tarif videomuzu izlemeyi unutmayın!
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
5.0
4 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Makarna Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.