Tarif

Cheddar Dolgulu Et Roll Tarifi

Pratik cheddar peynirli, bol etli dürüm tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
1 Kişilik
Fast Food Tarifleri
Soteleme
Paylaş
  • 13B
  • 125
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
150 g dana eti
5 ml zeytinyağı
5 g taze kekik
3 g tuz
5 g bal
1 adet kuru soğan
5 g sumak
25 g Pınar Cheddar Peyniri
Pınar
1 adet lavaş

Nasıl Yapılır?

  • Dilimlenmiş dana etlerini zeytinyağında 5 dakika kızartın.
  • Taze kekik ve tuz ile lezzetlendirin.
  • Balı ekleyin, karıştırın.
  • İnce doğranmış soğanı ve sumağı ekleyip, 5 dakika daha soteleyin. Daha sonra ocaktan alın.
  • Sıcak lavaşın üzerine harcı yayın, cheddar peynirlerini ekledikten sonra sararak servis edin.
  • Cheddar dolgulu bol etli dürüm hazır.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Fast Food Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ton Balıklı Tartar Sandviç Tarifi
16B Görüntüleme
Ali Ronay
Ali Ronay
Ronay’s Deli Kurucu Ortağı & Şefi
Fransız Tostu Tarifi
70 Dakika
6-8 Kişilik
22B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Üstü Açık Sandviç Tarifi
14B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.