Kısık Ateş
Tarif

Cheddar Dolgulu Et Roll Tarifi

Pratik cheddar peynirli, bol etli dürüm tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
1 Kişilik
Fast Food Tarifleri
Soteleme
Paylaş
  • 14B
  • 126
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
150 g dana eti
5 ml zeytinyağı
5 g taze kekik
3 g tuz
5 g bal
1 adet kuru soğan
5 g sumak
25 g Pınar Cheddar Peyniri
Pınar
1 adet lavaş

Nasıl Yapılır?

  • Dilimlenmiş dana etlerini zeytinyağında 5 dakika kızartın.
  • Taze kekik ve tuz ile lezzetlendirin.
  • Balı ekleyin, karıştırın.
  • İnce doğranmış soğanı ve sumağı ekleyip, 5 dakika daha soteleyin. Daha sonra ocaktan alın.
  • Sıcak lavaşın üzerine harcı yayın, cheddar peynirlerini ekledikten sonra sararak servis edin.
  • Cheddar dolgulu bol etli dürüm hazır.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Fast Food Tarifleri Tarifleri

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Pastırmalı Panini Tarifi
10 Dakika
1 Kişilik
12B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Üstü Açık Sandviç Tarifi
15B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Geleneksel Peynir Dürümü Tarifi
14B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.