Paylaş
- 19B
- 266
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 l su
5 ml zeytinyağı
20 g edamame fasulye
5 dal kereviz sapı
10 g bezelye
2 tutam himalaya tuzu
400 g tam buğdaylı burgu makarna
1 adet yumurta
az miktardarendelenmiş muskat
15 g antep fıstığı içi
Nasıl Yapılır?
- 12 litre suyu tencereye aktarın. Su kaynayınca zeytinyağını, edamame fasulyeleri, doğranmış kereviz sapları, bezelyeleri ve tuzu ekleyin.
- 2Birkaç dakika kaynattıktan sonra makarnayı ilave edin. 8 dakika haşladıktan sonra suyunu süzün.
- 3Suyunu süzdüğünüz sebzeli makarna karışımını fırın kabına aktarın.
- 4Bir kapta yumurta ile labneyi çırpın. Rendelenmiş muskatı ilave edip biraz daha çırpın.
- 5Hazırladığınız labneli sosu sebzeli makarna karışımının üzerine dökün. En son rendelenmiş cheddar peyniri ve Antep fıstıklarını serpin.
- 6Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında, 6 dakika kızartın.
- 7Servis öneri: Makarnanızı servis ederken üzerine bir çay kaşığı rendelenmiş hindistancevizi serpebilirsiniz.
Püf Noktası
Enerji: 487,3 g
Karbonhidrat: 77,8 g
Protein: 19,2 g
Yağ: 11,1 g
Lif: 6,5 g
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?