Tarif

Choco Labneli San Sebastian Cheesecake Tarifi

Yanık Cheesecake'i bir de bu reçeteyle deneyin. Çikolatalı San Sebastian Cheesecake tarifi nasıl yapılır?
65 Dakika
8-10 Kişilik
Cheesecake
Fırın
Paylaş
  • 11B
  • 59
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
600 g Pınar Choco Labne
Pınar
250 g pudra şekeri
7 adet yumurta
70 g elenmiş un
250 ml Pınar Latte Art Barista Süt
Pınar
400 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
50 g esmer şeker
30-40 g Pınar Sütkrem
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Choco Labneyi mikser veya kitchenaid makinesinde çırpmaya başlayın.
  • Ardından pudra şekerini ekleyin. (4-5 dakika çırpın)
  • Çırpma işlemi devam ederken yumurta, un, süt, ekşi krema, esmer şeker ve sütkremi ilave edin. Homojen kıvam elde edene kadar karıştırın.
  • 24 cm'lik cheesecake kalıbının her yüzüne fırça yardımı ile erimiş tereyağı sürün ve içerisine buruşturulmuş yağlı kağıdı yerleştirin.
  • Yağlı kağıdın içerisini de erimiş tereyağı ile yağlayın ve her tarafına göz kararı esmer şeker serpiştirin.
  • Karışımı süzerek cheesecake kalıbına dökün. İlk olarak 150 derece fırında 25 dakika pişirin.
  • Daha sonra fırını 180 dereceye getirin ve 20 dakika daha pişirin.
  • Son olarak 200 derece fırında 5 dakika daha pişirin.
  • Fırından çıkardığınız cheesecake'i soğuması ve dinlenmesi için bekletin. Daha sonra servis edebilirsiniz.

Püf Noktası

*Choco Labneli Yanık Cheesecake'i 1 gün dolapta dinlendirirseniz çok daha lezzetli olacaktır.
*24 cm'lik çember kalıp kullanmak uygundur!

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Elif Çıtak
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Pasta Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Tabanlı Cheesecake Tarifi
approved
50 Dakika
2 Kişilik
13B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Frambuazlı ve Limonlu Cheesecake Tarifi
15B Görüntüleme
San Sebastian Cheesecake Tarifi
65 Dakika
8-10 Kişilik
31B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.