Kısık Ateş
Tarif

Tabanlı Cheesecake Tarifi

Hem tatlı, hem de pek ferah bir cheesecake tarifi. Tabanlı Cheesecake nasıl yapılır?
50 Dakika
2 Kişilik
Cheesecake Tarifleri
Fırın
approved
Bu tarif Kısık Ateş tarafından onaylanmıştır.
Tabanlı Cheesecake Tarifi
approved
Paylaş
  • 17B
  • 27
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
220 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
400 g Pınar Beyaz
Pınar
200 g toz şeker
10 g nişasta
Sinangil
3 adet yumurta
50 g Pınar Tereyağı
Pınar
50 g bisküvi
25 g toz fındık
25 g kırık fındık

Nasıl Yapılır?

  • Tabanı için; Tereyağı, bisküvi, toz fındık ve kırık fındığı rondo ile çekip 8-10 cm'lik bir kalıbın dibine bastırarak yerleştirin.
  • Diğer yanda Pınar Beyazı elle çırpıp; Pınar Ekşi Krema, şeker ve yumurtayı sırası ile ekleyip çırpmaya devam edin. Son olarak nişastayı da ekleyip birkaç dakika daha çırpın.
  • Hazır olan harcı kalıba ekleyin, kalıbı fırın tepsisine yerleştirin. Kalıbın yarısına yakın olacak şekilde tepsiye su koyun. Önceden ısıtılmış 180°C fırında 40 dakika pişirin.
  • Fırından çıkan cheesecake'i 1 gün dinlendirin.
  • 1 gün sonra hazır olan cheesecake'i kalıptan çıkarıp servis edin.

Püf Noktası

*8-10 cm'lik tek kişilik kalıplar kullanabilirsiniz!

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Pasta Tarifleri

Tabanlı ve Choco Labneli San Sebastian Cheesecake Tarifi
13B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Çikolatalı Cheesecake Tarifi, Nasıl Yapılır?
16B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Pınar Beyaz’lı San Sebastian Cheesecake Tarifi
34B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.