Paylaş
- 15B
- 133
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Tart Hamuru için:
175 g un
50 g bal
10 ml su
Üzeri için:
taze çilek
file Antep fıstığı
Nasıl Yapılır?
- 1Tart hamurunun tüm malzemesini stand mikserde karıştırın. Toparlanan hamuru elinizle düzeltip bir streç filme sarıp buzdolabında en az 1 saat dinlendirin.
- 2Hamuru dolaptan çıkarıp bir oklava yardımıyla açın. Yağladığınız tart kalıbına serip kenarlarını alın.
- 3Tart hamurunu bir çatal yardımı ile birkaç yerinden delin.
- 4Hamuru tekrar dolaba koyup 30 dk. bekletin.
- 5Dinlendirme işlemi bittikten sonra 180 derece fırında 30 dk. pişirip soğumaya alın.
- 6Tart soğuduktan sonra içine Pınar Kremilla’yı yayın ve üzerine istediğiniz kadar çikolata sos dökün.
- 7İkiye böldüğünüz taze çilekleri tartın üzerine yerleştirdikten sonra file Antep fıstığı serperek servis edin.
Püf Noktası
*Tercihinize göre çikolata sosu ve Antep fıstığını artırıp azaltabilirsiniz.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?