Tarif

Çörek Otlu Sosisli Milföy Tarifi

Pratik çörek otlu sosisli milföy rulo tarifi.
35 Dakika
8-10 Kişilik
Hamur İşi Tarifleri
Fırın
Çörek Otlu Sosisli Milföy Tarifi
Paylaş
  • 9B
  • 32
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 kg Pınar Milföy Hamuru
Pınar
12 adet Pınar Uzun Sosis
Pınar
2 adet yumurta sarısı
12 adet Pınar Burger Dilimli Peynir
Pınar
5 g çörek otu

Nasıl Yapılır?

  • Çözdürülen milföy hamurlarını ortadan ikiye kesin, her milföy karesinin orta kısmına gelecek şekilde pınar burger dilimli peynirden yerleştirin.
  • Bir adet Pınar Uzun Sosisi uç kısımları dışarıda kalacak şekilde peynir diliminin üstüne yerleştirip rulo şeklide yuvarlayın, işlemi diğer hamurlar için tekrarlayın.
  • Fırın tepsisine yağlı kağıt yerleştirip, rulo şekline getirilen milföyleri yerleştirip üzerlerine bir bıçak ile verev (yan) kesikler açın
  • Yumurta sarısı sürüp çörek otu serpip önceden 180°C ısıtılmış fırında 25 dAKİKA pişirin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Hamur İşi Tarifleri Tarifleri

Lalanga Tarifi
40 Dakika
4-6 Kişilik
39B Görüntüleme
Ramin Nuriyev
Ramin Nuriyev
Zeferan Restaurant - Executive Chef
Geleneksel Gürze Mantısı Tarifi
15B Görüntüleme
Vildan Tünay
Vildan Tünay
Pasta Şefi & Yemek Fotoğrafçısı & Dijital İçerik Üretici
Pretzel (Brezel) Tarifi
75 Dakika
6-8 Kişilik
13B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.