- Tarifler
- Hamur İşi Tarifleri
- Çörek Otlu Sosisli Milföy Tarifi
Tarif
Çörek Otlu Sosisli Milföy Tarifi
Pratik çörek otlu sosisli milföy rulo tarifi.
35 Dakika
8-10 Kişilik
Hamur İşi Tarifleri
Fırın
Paylaş
- 11B
- 31
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 adet yumurta sarısı
5 g çörek otu
Nasıl Yapılır?
- 1Çözdürülen milföy hamurlarını ortadan ikiye kesin, her milföy karesinin orta kısmına gelecek şekilde pınar burger dilimli peynirden yerleştirin.
- 2Bir adet Pınar Uzun Sosisi uç kısımları dışarıda kalacak şekilde peynir diliminin üstüne yerleştirip rulo şeklide yuvarlayın, işlemi diğer hamurlar için tekrarlayın.
- 3Fırın tepsisine yağlı kağıt yerleştirip, rulo şekline getirilen milföyleri yerleştirip üzerlerine bir bıçak ile verev (yan) kesikler açın
- 4Yumurta sarısı sürüp çörek otu serpip önceden 180°C ısıtılmış fırında 25 dAKİKA pişirin.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Hamur İşi Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.