Tarif

Dolgulu Fırınlanmış Mantar Tarifi

Klasik fırında mantar tariflerinden sıkıldıysanız, bu tarif tam size göre! Farklı aromalarla lezzetlendirilmiş peynir dolgulu mantarların lezzetine inanamayacaksınız. Detaylar için tarif videomuzu izlemeyi unutmayın.
25 Dakika
4-6 Kişilik
Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık
Fırın
Paylaş
  • 11B
  • 124
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
30 adet kestane mantarı
200 ml Pınar Krema
Pınar
100 g keçi peyniri
20 ml trüf yağı
4 dal taze kekik
tuz ve karabiber
10 ml zeytinyağı

Nasıl Yapılır?

  • Mantarların tamamını soyarak temizleyin ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin.
  • Mantarların üzerlerine tuz, karabiber ve zeytinyağı gezdirin.
  • Önceden ısıtılmış 180°C fırında 10 dakika pişirin.
  • Bir karıştırma kabına krema, keçi peyniri, trüf yağı, taze kekik, tuz ve karabiber ilave edin.
  • Homojen bir karışım elde edene kadar mikser ile karıştırın.
  • Bu karışımı bir sıkma torbasına boşaltın.
  • Fırından çıkan mantarların iç kısımlarını dolduracak kadar karışımdan sıkın.
  • Hazır olan mantarları güzel bir servis tabağına aktarın ve üzerini taze kekik yapraklarıyla süsleyin.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ekşi Kremalı Blini Kanepeler Tarifi
13B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Patatesli Kanepe Tarifi
30 Dakika
2-4 Kişilik
13B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Susamlı Mücver Tarifi
30 Dakika
6-8 Kişilik
17B Görüntüleme

Yorumlar (2)

Sseda Sa
· 02.04.2020

Krema nerde???

Kısık Ateş
· 02.04.2020

İsterseniz bir daha okuyun, gerekirse videomuzu izleyebilirsiniz. Tesekkürler.