- Tarifler
- Deniz Ürünleri ve Balık
- Ekşi Kremalı Fırın Somon Tarifi
Tarif
Ekşi Kremalı Fırın Somon Tarifi
Farklı lezzetler arayanlar için, ekşi kremalı fırında somon tarifi...
30 Dakika
2 Kişilik
Deniz Ürünleri ve Balık
Fırın

Paylaş
- 15B
- 21
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Nasıl Yapılır?
- 1Somonları yağlı kağıt serdiğiniz bir tepsinin üzerine alın.
- 2Kaya tuzu, karabiber ve zeytinyağı ilave edip güzelce harmanlayın.
- 3Daha sonra her somon parçasının üzerine 2 yemek kaşığı ekşi krema ilave edip önceden ısıtılmış 180°C fırına tepsiyi yerleştirin.
- 425-30 dakika pişirdikten sonra bol yeşillik ile servis edin.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Deniz Ürünleri ve Balık Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.