Tarif

Ekşi Kremalı Mısır Ekmeği Tarifi

Ekşi kremalı mısır ekmeği tarifi ile sofralarınıza lezzet katın...
60 Dakika
4-6 Kişilik
Ekmek Tarifleri
Fırın
Ekşi Kremalı Mısır Ekmeği Tarifi
Paylaş
  • 15B
  • 18
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
10 g kuru maya
300 ml ılık su
8-10 g kaya tuzu
500 g mısır unu
100 g Pınar Ekşi Krema
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • İlk olarak mayayı birkaç kaşık ılık suda eritin.
  • Daha sonra kalan tüm malzemeyi bir karıştırma kabında güzelce yoğurun.
  • Hafifçe yağladığınız bir fırın kabına tüm harcı döküp önceden ısıttığınız 200°C fırında 30 dakika pişirin.
  • Fırından çıkardıktan sonra 30 dakika dinlendirip servis edebilirsiniz. Tercihen Pınar Ekşi Krema ile servis edebilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Hamur İşi Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Sütlü Pofuduk Ekmek Tarifi
80 Dakika
4-6 Kişilik
21B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Horasan Buğdayı Ekmeği Tarifi
50 Dakika
8-10 Kişilik
13B Görüntüleme
Pratik Ekşi Mayalı Ekmek Tarifi
121B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.