- Tarifler
- Kırmızı Et Tarifleri
- Fıstıklı Bonfile Tarifi
Tarif
Fıstıklı Bonfile Tarifi
Şık sunumu ile leziz fıstıklı bonfile tarifi.
35 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Fırın
![Fıstıklı Bonfile Tarifi](https://cdn.kisikates.com.tr/image-cache/cache/recipe_main_image_large/https---cdn.kisikates.com.tr/recipe-media/ec1b2845667f3d452ccadf4206ef9623dfa25970.jpg)
Paylaş
- 14B
- 22
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
600 g bonfile
tuz&karabiber
100 g Antep fıstığı
1 adet kuru soğan
2 diş sarımsak
1/2 demet semizotu
Nasıl Yapılır?
- 1Bonfileleri enlemesine dört eşit parçaya bölün ve bir kesme tahtasının üzerinde tuz&karabiber ve az miktarda zeytinyağı ile marine edin. Önceden ısıtılmış ızgarada her tarafını 1’er dakika pişirerek iz verin.
- 2Kenar kısımlarını Antep fıstığına bulayıp, önceden ısıtılmış 200 derece fırında 8-10 dakika pişirin.
- 3Bu esnada bir tavada ince kıyılmış soğan ve sarımsakları tereyağında soteleyin. Üzerine kıyılmış semizotunu ekleyip kavurun.
- 4Hazır olan bonfileleri güzel bir servis tabağına aldıktan sonra sotelenmiş semizotuyla servis edebilirsiniz.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
![Pınar Online](/19fa6c495c110b9e791cc5a1cbd664d0.png)
![Elif Çıtak](https://cdn.kisikates.com.tr/image-cache/cache/user_avatar_medium/https---cdn.kisikates.com.tr/user-avatar/b7427ddf60a722185a2f5cf846fecef982c8e0ea.png)
Elif Çıtak
Şef
5.0
2 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?