Paylaş
- 14B
- 24
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
100 ml üzüm suyu
10 g hardal
Nasıl Yapılır?
- 1Taze sıkılmış üzüm suyu ve hardal karıştırılarak fıçılara basılır.
- 2Hardal şıranın şarap ya da sirkeye dönüşmesini engeller.
- 310 -15 gün sonra süzülerek içecek olarak ikram edilebilir.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Elif Çıtak
Şef
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer İçecek Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.